- Poruka
- 51.813
Ti bolje znas
svakako nece listati ceo Sluzbeni Glasnik
i nece pucati u povrce tj krompira
i nece pucati u povrce tj krompira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vala i jeftinije je znatnoLakse ti je da nanisanis kevu.![]()
Pa saaad.Ti bolje znas
i nece pucati u povrce tj krompira![]()

ali Metla nece polako joj postajem mio i simpatican debeljkoSilno grešiš. Ja sam izuzetno miroljubiva i tolerantna osoba. Ne volim nasilje, a još manje krvave fleke. Na bezbednom si.ti bi to znamali Metla nece polako joj postajem mio i simpatican debeljko
kako je meta prošla?
Kako bih ti rekla, možeš da poštediš i kevu i tv, a nas sve rešiš bede. Spomenik ćemo da ti dignemo ako treba.Vala i jeftinije je znatno
Predlog se usvaja!

Ovo si gazila stiklom kad si uzela metu.

Ajde molim te, pusti. Sace kaze da je pucala u mete unazad, gledala na ogledalce.Metla hebotw kao Jasna Sekaric ali sa.bojevom municijom.
![]()
Ne sebe, jbte! Idi malo gledaj Ćirilicu dok se izbistriš.To ono prvo sebe da ubijem pa onda vase nemas srece nemam samoubilacke sklonosti, samo ubilacke
![]()
Pa vec sam vam na sta radite pokazivalaMetla hebotw kao Jasna Sekaric ali sa.bojevom municijom.
![]()

samo me nervirajte!!!A ja htela vam olaksam a ti sad ne das.... ne moze covek ni da se rokne na miru mora ona sve da pokvari!!Ne sebe, jbte! Idi malo gledaj Ćirilicu dok se izbistriš.![]()
pa.nije vozila bus ko Misko, alo pucala je ... ja sam sad Milica Debeljuca CvikerasicaAjde molim te, pusti. Sace kaze da je pucala u mete unazad, gledala na ogledalce.

Pa vec sam vam na sta radite pokazivala
Trener nije mogo da veruje
Lik sa kojim sam bila radio u afganistanu i kuvajtu, barata oruzjem, pogadja sve 8 i 7, za glavu se uhvatio od blama kad je vido moju metu
Ovaj talenat ce morati da se uvezba jossamo me nervirajte!!!

tamo je moga da bude.i na naftnim.poljimaPa vec sam vam na sta radite pokazivala
Trener nije mogo da veruje
Lik sa kojim sam bila radio u afganistanu i kuvajtu, barata oruzjem, pogadja sve 8 i 7, za glavu se uhvatio od blama kad je vido moju metu
Ovaj talenat ce morati da se uvezba jossamo me nervirajte!!!

Jao, kakav splet okolnosti.pa.nije vozila bus ko Misko, alo pucala je ... ja sam sad Milica Debeljuca Cvikerasica
a poznato je da kao.takav se izaziva osecanje "aj necu njega vidi debila" ...cuti bre vidis da je na korak od dozvole a ima i objektiv kao toljagu...a gleda i AV na tv ... pa to je bes u najavi![]()

Samo jos da "slucajno" pomesam dal pucam iz aparat il pistoljapa.nije vozila bus ko Misko, alo pucala je ... ja sam sad Milica Debeljuca Cvikerasica
a poznato je da kao.takav se izaziva osecanje "aj necu njega vidi debila" ...cuti bre vidis da je na korak od dozvole a ima i objektiv kao toljagu...a gleda i AV na tv ... pa to je bes u najavi![]()

Cuti u vojnim bazamatamo je moga da bude.i na naftnim.poljima![]()

slozile se kockice da se vrata vatrenog ognja otvore i sprze zemlju i sve na njojJao, kakav splet okolnosti.![]()
![]()
Posle mene potop!slozile se kockice da se vrata vatrenog ognja otvore i sprze zemlju i sve na njoj

Na kojoj daljini od mete?Lik sa kojim sam bila radio u afganistanu i kuvajtu, barata oruzjem, pogadja sve 8 i 7