bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.060
naci, da izbegavam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prilazi tom čaju ni na metar.naci, da izbegavam
Pa dobro. Od kad je počeo raspust, ja sam otprilike tri puta izašla iz kuće i otišla negde. Ništa se nije desilo, čule smo se redovno, brat je posećivao i nemam razlog da se osećam loše.Ja kada moju mamu ne bih obišla mesec dana... evo ne znam, zaista ne znam šta bi se desilo.

tako meni pukla prosle godine, dovodna cev isto u kuhinjiPukla mi cev vertikale, u kuhinji bas kod mene, zid mokar, komsinici dole kisa pada u kuhinji
A kako drugacije je l da
Danas dolaze iz infostana da srede to
Sreca u nesreci je da je kod mene pa ce se srediti brzo, prvo smo mislili da je u stanu iznas mene u kome nema nikoga, to bi tek bilo zanimljivo juriti duhove da udjes u taj stan
Uzimam macku pod misku i odlazim u suton negde daleko
Ma ovi iz infostana to sve lalinskitako meni pukla prosle godine, dovodna cev isto u kuhinji
debili, iz 3 ulaza, su svakih 3 minuta dolazili da pitaju kad ce da bude gotovo jer moraju da peru ves i sl.
a meni u kuci haos + treba da krenem taj dan na put

Ja moram njih ako mislim da ne platim privatno ....nego sta je, nego ih zabole za druge
ja nisam njih cekala, dosao mi drug vodoinstalater i sredio ali trebalo je 2h dok ne istece sva voda da moze da pocne da radi
ma znamJa moram njih ako mislim da ne platim privatno ....
Ma ovi iz infostana to sve lalinski
Juce bili da utvrde a danas ce da rade, a nama sto kvasi zidove nema veze polagano sve opusteno
Ja sam ocekuvala da ce da zatvore vertikalu, jok more, da se ostatak stanara ne bi jelte slogiravao sto nema vodu za sudoperu oni ostavili vodu, kvasi zid jjebe im se
Ja evo ne znam ali treba neka atomska bomba da ocisti malo, ovo nije normalno sta se nakotilo, izgleda je veci problem par sati da se nema vode za sudoperu nego sto zeni dole pada kisa
tako teba tako takoKada je mene onaj iznad poplavio prvo što je uradjeno je da se zavrnula vertikala i to je predsednik kućnog saveta uradio.

Ne znam .... dok ne otvore zid kapiram da i oni ne znajuma znam
hoce da menjaju cev ili samo da zakrpe?
Naravno da se to prvo radiKada je mene onaj iznad poplavio prvo što je uradjeno je da se zavrnula vertikala i to je predsednik kućnog saveta uradio.
Naravno da se to prvo radi
I zimus smo tako kad je bila poplava
Sad nisu jer kao ne ide mnogo.... ma ludaci
Ne znam koji je model pistolja, iznajmila u streljaniiz cega si pucala?