- Poruka
- 51.813
koliko je sad komad metka ?poslednji put kad sam bio kostao je 2e ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koji je model pistolja, iznajmila u streljani

Ma pucala bre iz vazdusnog pistolja.koliko je sad komad metka ?poslednji put kad sam bio kostao je 2e ...

ne bih sad ja vise talasao ...prvo puca ...pa te fotka ovakoMa pucala bre iz vazdusnog pistolja.![]()
Raihljam koj je reka da je moj vatrta avatra avatar toliko mocan, kaze razbija...Ma ovi iz infostana to sve lalinski
Juce bili da utvrde a danas ce da rade, a nama sto kvasi zidove nema veze polagano sve opusteno
Ja sam ocekuvala da ce da zatvore vertikalu, jok more, da se ostatak stanara ne bi jelte slogiravao sto nema vodu za sudoperu oni ostavili vodu, kvasi zid jjebe im se
Ja evo ne znam ali treba neka atomska bomba da ocisti malo, ovo nije normalno sta se nakotilo, izgleda je veci problem par sati da se nema vode za sudoperu nego sto zeni dole pada kisa![]()
Kaki bre 2ekoliko je sad komad metka ?poslednji put kad sam bio kostao je 2e ...

Ovaj iznad vikinga, ne znam ciji jeImas bar fotku pa mi da vidimo sta je![]()
A posto je da se kupi pistolj?nevidjeno dobro protiv stresa![]()
komplikovana je procedura.A posto je da se kupi pistolj?
Mada ja nisam bas luda za idejom posedovanje, mali je korak od posedovanja do upotrebe.... nije pametno
Al me zanima da li se mozda vise isplati posedovati svoj pa ici i placati samo metke...???
Ne bih ja revolver, to mi je bzvkomplikovana je procedura.
za pocetak da znas da ce murija doci na vrata bar pola komsiluka da Ti pita
ko si, cija, odakle, nervozna, gde pise po krsti, jel fajterka, da li meri ki ki ki ma obkeltive sa decacima i sl...uglavnom maltretirace komsiluknzbog tebe...za pocetak dosta.
Sami revolveri da se.lepo izrazim su od nekih cca 35k din pa na vise

Ma necu se mlatiti time sad....procedura za.dozvolu za.posedovanje (ne.mozes da.nosis jer nisi organ zakona i reda) je zahebana i zaista Ti dolaze iz MUP na vrata a i komsija. I zapitkuju....naravno da je jevtinije posedovati ali licno ne bih se smarao sa "procedurama".
Srecno ti bilo u nabavci![]()
ovog puta se ne razvodim, priznajem samo udovica da budem
necete me dva puta zajebati
Aloooooo!Pa dobro mozemo da dogovorimo nesto
Tipa otvoren brak, zivimo u blagostanju slozi partnerstvu, gajimo macke, a sex van braka![]()

Jel sam rekla da imamo pušku?Ufacena sam u svaleraciji![]()

Pa ja znam da nije neka drama za dozvolu ko sto prica krompirko....@Metla na vestici , čovek moj ima pušku sa dozvolom za posedovanje, od dede nasledio, popunio papire, podneo zahtev i sad ima dozvolu, legalizovao, ništa mu nisu tražili, proveravaju da nisi osuđivana i da si služila vojsku.
Idi pitaj, jbm mu miša.

E nisam se usuduli iz kalasnjikova i sacmare da opalim...a kako su leeepiiii ❤ em mi je pretesko, tresu mi se ruke bas kad ih drzim, em se bojim za rame, ne daj sv kravo ne naslonim dobro, napravim podliv danima da ne mogu mrdam ruku, treba mi desna ruka za lebac da zaradimJel sam rekla da imamo pušku?![]()
kako je meta prošla?Kaki bre 2e
Metak je oko 70din
Nas dvoje smo po 15 metaka svako utepao, plus pistolji, plus trener, izaslo oko 3700 ukupan ceh.... nije jeftino ni malo...ali zar mozemo staviti cenu na ovakvu divnocu ❤ neprocenjivo....za sve ostalo tu je visa card
Kome ne treba trener i pistolj ima svoj, taj placa samo metke pa prodje jeftinije
Ovaj iznad vikinga, ne znam ciji je
A zar je i bitno hbt, svaki moze da te utepa ko zeca samo ako mi stanes na metu
Pogledajte prilog 997961

Lakse ti je da nanisanis kevu.Pa ja znam da nije neka drama za dozvolu ko sto prica krompirko....
Ma videcu....iskreno nije pametno to imati.... marfi tu kad umesa prste bude svasta, zato ja vec godinama nisam isla da uzimam to, sve se mislim pa nikako....
Znam da mora obuka to je oko 70e u streljani, medikal pravis se normalan
Vojsku cu proci al medikal necu
Evo keva pustila vucica u cirilici na tv, zamisli da imam sad utoku, ko ce bre kupuje svaki cas nov tv![]()

Ni jedno, ni drugo, ni treće. Ali svejedno.@Red ... velika je razlika teofejno oruzje, nasledjeno od clana porodice koji je bio pripadnik milicije ili vojske i "novih clanova lovackog drustva"...
Nisu isti uslovi za svakoga ko pozeli da poseduje oruzje
Ali Metlo raspitaj se da ne bude da pametujem i nerviram Crvendaca![]()