Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pucala bre iz vazdusnog pistolja. :lol:
ne bih sad ja vise talasao ...prvo puca ...pa te fotka ovako

1629743639276.png

Ma ovi iz infostana to sve lalinski
Juce bili da utvrde a danas ce da rade, a nama sto kvasi zidove nema veze polagano sve opusteno :lol:
Ja sam ocekuvala da ce da zatvore vertikalu, jok more, da se ostatak stanara ne bi jelte slogiravao sto nema vodu za sudoperu oni ostavili vodu, kvasi zid jjebe im se :lol:

Ja evo ne znam ali treba neka atomska bomba da ocisti malo, ovo nije normalno sta se nakotilo, izgleda je veci problem par sati da se nema vode za sudoperu nego sto zeni dole pada kisa :lol:
Raihljam koj je reka da je moj vatrta avatra avatar toliko mocan, kaze razbija...🤔

koliko je sad komad metka ?poslednji put kad sam bio kostao je 2e ...
Kaki bre 2e :eek:
Metak je oko 70din
Nas dvoje smo po 15 metaka svako utepao, plus pistolji, plus trener, izaslo oko 3700 ukupan ceh.... nije jeftino ni malo...ali zar mozemo staviti cenu na ovakvu divnocu ❤ neprocenjivo....za sve ostalo tu je visa card :lol:
Kome ne treba trener i pistolj ima svoj, taj placa samo metke pa prodje jeftinije

A posto je da se kupi pistolj?
Mada ja nisam bas luda za idejom posedovanje, mali je korak od posedovanja do upotrebe.... nije pametno
Al me zanima da li se mozda vise isplati posedovati svoj pa ici i placati samo metke...???
komplikovana je procedura.
za pocetak da znas da ce murija doci na vrata bar pola komsiluka da Ti pita
ko si, cija, odakle, nervozna, gde pise po krsti, jel fajterka, da li meri ki ki ki ma obkeltive sa decacima i sl...uglavnom maltretirace komsiluknzbog tebe...za pocetak dosta.
Sami revolveri da se.lepo izrazim su od nekih cca 35k din pa na vise

komplikovana je procedura.
za pocetak da znas da ce murija doci na vrata bar pola komsiluka da Ti pita
ko si, cija, odakle, nervozna, gde pise po krsti, jel fajterka, da li meri ki ki ki ma obkeltive sa decacima i sl...uglavnom maltretirace komsiluknzbog tebe...za pocetak dosta.
Sami revolveri da se.lepo izrazim su od nekih cca 35k din pa na vise
Ne bih ja revolver, to mi je bzv
Bas pistolj 'vako jednog crnog mocnog :zaljubljena:
Nisam znala da drndaju komsiluk.... odakle ti to? Znam da ide medikal provera da vide da li sam nornalna i obuka...a ako imas vezu lupe pecat da sam normalna :malav:
Ja bih pala na medikalu :rotf:
A i kod komsija :rotf:

Ima zmaj za posedovanje, nema za nosenje, ima neki vintidz model revolvera kuci u vitrini.... protracen potencijal....imao moj cale 90ih za pusku, e vala kad su njemu dali onda ce svakome :rotf:

Nemam ja zelju da to posedujem....opasno je .... posle treba odgovara za provalnika ko za normalnu osobu, zajebi....
Nego razmisljam samo kad se preracuna iznajmljivanje vs da kupis, sta je jeftinije na duze staze....izgleda da je jeftinije kupiti....

procedura za.dozvolu za.posedovanje (ne.mozes da.nosis jer nisi organ zakona i reda) je zahebana i zaista Ti dolaze iz MUP na vrata a i komsija. I zapitkuju....naravno da je jevtinije posedovati ali licno ne bih se smarao sa "procedurama".
Srecno ti bilo u nabavci :)
Ma necu se mlatiti time sad....
Mozda nekad a mozda nikad....
Cekaj prvo da se udam :malav: ovog puta se ne razvodim, priznajem samo udovica da budem :malav: necete me dva puta zajebati

@Metla na vestici , čovek moj ima pušku sa dozvolom za posedovanje, od dede nasledio, popunio papire, podneo zahtev i sad ima dozvolu, legalizovao, ništa mu nisu tražili, proveravaju da nisi osuđivana i da si služila vojsku. :malav:
Idi pitaj, jbm mu miša.
Pa ja znam da nije neka drama za dozvolu ko sto prica krompirko....
Ma videcu....iskreno nije pametno to imati.... marfi tu kad umesa prste bude svasta, zato ja vec godinama nisam isla da uzimam to, sve se mislim pa nikako....
Znam da mora obuka to je oko 70e u streljani, medikal pravis se normalan
Vojsku cu proci al medikal necu :rotf:

Evo keva pustila vucica u cirilici na tv, zamisli da imam sad utoku, ko ce bre kupuje svaki cas nov tv :zkez:

Jel sam rekla da imamo pušku? :koto:
E nisam se usuduli iz kalasnjikova i sacmare da opalim...a kako su leeepiiii ❤ em mi je pretesko, tresu mi se ruke bas kad ih drzim, em se bojim za rame, ne daj sv kravo ne naslonim dobro, napravim podliv danima da ne mogu mrdam ruku, treba mi desna ruka za lebac da zaradim :deda:
I od pistolja me bolela desna saka sutradan ...de cu jos i rame....

Pa ja znam da nije neka drama za dozvolu ko sto prica krompirko....
Ma videcu....iskreno nije pametno to imati.... marfi tu kad umesa prste bude svasta, zato ja vec godinama nisam isla da uzimam to, sve se mislim pa nikako....
Znam da mora obuka to je oko 70e u streljani, medikal pravis se normalan
Vojsku cu proci al medikal necu :rotf:

Evo keva pustila vucica u cirilici na tv, zamisli da imam sad utoku, ko ce bre kupuje svaki cas nov tv :zkez:
Lakse ti je da nanisanis kevu. :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back