- Poruka
- 51.813
pa video si 10m standardno za stoljpi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to standard za pistolj ali hvala za odgovor.pa video si 10m standardno za stoljpi
koji jeste? osim ako su.me u armiji lagaliNije to standard za pistolj ali hvala za odgovor.![]()
Htela sam selfi kako lizem pohotno vrelu cevku, nego iz bezbednosnih razloga ne daju da mrdas van "kabine" sa oruzjem u ruci, ne daju da uperis nigde osim u pravcu mete....milion pravila...... zesce sputavanje nas ludakaali pre svega selfi sa oruzjem i buducim.zrtvama![]()
ima li to smisla!!Takmicarski 25.koji jeste? osim ako su.me u armiji lagali![]()
10mNa kojoj daljini od mete?
I posle toga odma` na sladoled. Da se zacele rane.Htela sam selfi kako lizem pohotno vrelu cevku, nego iz bezbednosnih razloga ne daju da mrdas van "kabine" sa oruzjem u ruci, ne daju da uperis nigde osim u pravcu mete....milion pravila...... zesce sputavanje nas ludakaima li to smisla!!

Ko ce pocetniku da da na 25m zivota tiTakmicarski 25.

Ako on kao trener (i iskustva iz Belog sveta) pogadja 7 i 8, a ti u proseku 9 kao pocetnik, da menjate pozicije tamo.
Ko je pominjao metre?Ko ce pocetniku da da na 25m zivota ti
Logika bolan, nisam ja takmicar
Ja sam jedna frustrirana dama!!! Alo bre!!!
![]()
Sto nja nja, pa ozbiljno, nisam neverni.nja nja nja.nja nja...
ne tebi Metlo nevernom MrNo-u

Ama trener je covek koji radi tu u streljani, eno ga na fotki iza mene levo, onaj crni buckoAko on kao trener (i iskustva iz Belog sveta) pogadja 7 i 8, a ti u proseku 9 kao pocetnik, da menjate pozicije tamo.
iso iz visine svoje glave, vis da sam ispala zdepasta

I dala mu iste ali za sunce.marnula mu cvikere pa se pravila dobra Vila u kociji
bio si u pravu za takmicenje ali obzirom da je gruvala u streljani malo obkekata u Bg ima vise od 15m za rekreativce

Kako sta mi je? Jos nisam navio alarm za ujutru.Ama trener je covek koji radi tu u streljani, eno ga na fotki iza mene levo, onaj crni bucko
Lik sa kojim sam isla je radio godinama po us bazama, on je skljocnuo fotku dok pucam, kao sto vidimo ne ume ni da skljocaiso iz visine svoje glave, vis da sam ispala zdepasta
Sta je sa tobom danas, slabo kopcas bre nesto![]()

Ima ovamarnula mu cvikere pa se pravila dobra Vila u kociji
bio si u pravu za takmicenje ali obzirom da je gruvala u streljani malo obkekata u Bg ima vise od 15m za rekreativce
Au, ti si jos gori od mene za ono sto meni rece Metla.ebote pa vi se.muvate a ja debilko vam se ubacujem u pricu. e jesam glup p...mi mammina...e aj cao idem sam.sebe da.erotCki fotkam![]()

Ko bre mene sme da muva kad mi je ambicija da budem udovaebote pa vi se.muvate a ja debilko vam se ubacujem u pricu. e jesam glup p...mi mammina...e aj cao idem sam.sebe da.erotCki fotkam![]()

Tvoji corci se ne racunajuoce li neko da se slika danas "da vas vidimo" ili cemo da.pretimo oruzjem.na 10m.![]()

a toliko hejtujem taj lanac restorana i menadzerku njihovu i kuvaricu i sveee da bih najradije ponela umesto aparata utoku, sve da ih skuvam u corbi, bila bi ukusnija od onog djubreta sto oni plasiraju za skupe pare instagram fenserkama kad dodju na branchMali ali zato mekan ko dusa ❤sa sobom nosim svoj mali karabin
corak ili.ne ja sam uvek naoRUZAN![]()