Kažu moja deca da im nije jasno gde toliki narod stane. Starija danas kaže nisu ni išli na plažu do večeras dok se malo nisu razišli jer nije normalno kolika je gužva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi danas krenili na plazu ujutro i vratili se s pola putaKažu moja deca da im nije jasno gde toliki narod stane. Starija danas kaže nisu ni išli na plažu do večeras dok se malo nisu razišli jer nije normalno kolika je gužva.
Auu...a ja trebam sutra ici.Kažu moja deca da im nije jasno gde toliki narod stane. Starija danas kaže nisu ni išli na plažu do večeras dok se malo nisu razišli jer nije normalno kolika je gužva.
Gdje to?mi danas krenili na plazu ujutro i vratili se s pola puta
kolona trebalo bi nam sat vremena da predjemo 10 kilometara
odakle ti pare
Pa idi prošao je vikend, sutra će biti već druga priča.Auu...a ja trebam sutra ici.
O bože da pošiziš.mi danas krenili na plazu ujutro i vratili se s pola puta
kolona trebalo bi nam sat vremena da predjemo 10 kilometara
Opaaa....što bi vam se rado pridružila da nismo tako daleko
Pa silni sponzori, ja samo uperim prstom oni ispunjavaju sve prohteveodakle ti pare
Do pre neki dan opušteno, sad već ne znam. Ići ću ovih dana do Novog.Kako je u Igalu i HN..je li covjek na covjeku?![]()
Biće ti super, bez au..Auu...a ja trebam sutra ici.
Možda da probaš sa šetnjom malo dužom prije spavanja i sa nekom knjigom?Dobro jutro
Opet noć bez sna. Svašta sam nešto radila pre odlaska u krevet da bih kao lakše zaspala i ništa.
Gledala neke podkaste, oni bar traju, misleći uspavaće me i opet ništa. Ustala u 5 i 45 više nisam mogla ni da ležim.
Bem ti baksuza![]()
Sve je to isprobano i šetnja i tuš posle toga i toplo mleko ili čaj, ništa, oči kao šolje.Možda da probaš sa šetnjom malo dužom prije spavanja i sa nekom knjigom?
Mleko i kafa =. ubitacna kombinacija za želudac. Kafa sadrzi kiseline, i kofeinsku pre svega, koje mlečne belančevine menjaju i stvaraju kazeinske ugruške. To je jako teško da se svari.Ја две године без млека и шећера. Осим у кафићу некад Нес или продужену са млеком.
И како пијем тако, тачно сам мање надувена и мање ми се тражи слатко.
Već prošao odmoruhvatila me postmorska depresija, necu nazad na posao, necu nazad u svakodnevnicu, ne cu
tacno mi je falilo jos par dana, ali dobro sad
obisli smo dosta ovog puta, split nas je ostavio bez teksta, usce neretve je prelepo takodje, ma msm sve je bilo lepo
jadran je divan, dalmacija takodjer i tako
a vi kako te? jesam li propustila nesto bas bas bitno![]()
p.s. l nije pojela mamu, zapravo divno su se slagale, evo je sada spava slepljena pored mene iako se topi
i da ponovim jos jedno, ne zelim sutra na posao
prosao moj afro, 10 dana nestalo kao rukom odneseno : (Već prošao odmor![]()
Ja obožavam kafu sa mlekom i tako isključivo i pijem jedno 30 godina unazad, a zadnjih 4 bez šećera. Nikad nisam imala problema tipa gorušice od kafe, a imala sam od sira ili čak i nekog keksa.А мене убија желудац од кафе без млека или кримера.