Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Forumaljke u akciji

20210801_210027.jpg

Odmaram.
Malo smo se šetkale po limanima i naravno u povratku, blizu semafora, vidimo bus, i šta nam je drugo preostalo nego da se peške vratimo kući.
Usput smo videle ježa.
Ćera je uspela i da ga pomazi.
Negde između limana i telepa pala kao neka kišica.
Ni minut nije trajala.
Baš je prijala.
Osvežila nas malo.
U blizini našeg stana nije ni padala.
Ćera je zaspala u roku od odmah.

Kako je u Igalu i HN..je li covjek na covjeku? 🙂
Do pre neki dan opušteno, sad već ne znam. Ići ću ovih dana do Novog.
Iz Meljina su mi se žalili neki da je gužvetina, pa kapiram da je u Novim i Igalu, al nije to ništa strašno...ja kad se žalim, meni je vrućina užas tj nemilosrdno sunce.. biram uvek divljinu i čisto more ....tuj sam ja...

Dobro jutro :kafaz:
Opet noć bez sna. Svašta sam nešto radila pre odlaska u krevet da bih kao lakše zaspala i ništa.
Gledala neke podkaste, oni bar traju, misleći uspavaće me i opet ništa. Ustala u 5 i 45 više nisam mogla ni da ležim.
Bem ti baksuza :mrgreen:

Ја две године без млека и шећера. Осим у кафићу некад Нес или продужену са млеком.
И како пијем тако, тачно сам мање надувена и мање ми се тражи слатко.
Mleko i kafa =. ubitacna kombinacija za želudac. Kafa sadrzi kiseline, i kofeinsku pre svega, koje mlečne belančevine menjaju i stvaraju kazeinske ugruške. To je jako teško da se svari.
Kapucino i mlečna pena još više menja belančevine. A ja bas to najviše volim. Zato je dobeo uz takvu kafu uzeti keks ili kroasan ili neko pecivo.
Moram da se oslobodim kafe sa mlekom kako znam i umem - reče mačka i ustase da napravi kapucino 😉

uhvatila me postmorska depresija, necu nazad na posao, necu nazad u svakodnevnicu, ne cu
tacno mi je falilo jos par dana, ali dobro sad

obisli smo dosta ovog puta, split nas je ostavio bez teksta, usce neretve je prelepo takodje, ma msm sve je bilo lepo
jadran je divan, dalmacija takodjer i tako

a vi kako te? jesam li propustila nesto bas bas bitno :malav:

p.s. l nije pojela mamu, zapravo divno su se slagale, evo je sada spava slepljena pored mene iako se topi

i da ponovim jos jedno, ne zelim sutra na posao

uhvatila me postmorska depresija, necu nazad na posao, necu nazad u svakodnevnicu, ne cu
tacno mi je falilo jos par dana, ali dobro sad

obisli smo dosta ovog puta, split nas je ostavio bez teksta, usce neretve je prelepo takodje, ma msm sve je bilo lepo
jadran je divan, dalmacija takodjer i tako

a vi kako te? jesam li propustila nesto bas bas bitno :malav:

p.s. l nije pojela mamu, zapravo divno su se slagale, evo je sada spava slepljena pored mene iako se topi

i da ponovim jos jedno, ne zelim sutra na posao
Već prošao odmor :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back