- Poruka
- 63.764
Окупале смо црва, остао је да вилени и јурца срећан по дворишту, ми смо се липсане вратиле унутра 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je i cicojka najebala sa kupanjemОкупале смо црва, остао је да вилени и јурца срећан по дворишту, ми смо се липсане вратиле унутра![]()
То је као праћка док се купа, мало попуштање пажње и утекла јеDanas je i cicojka najebala sa kupanjem![]()
u dekicu?Kiša pada lagano,ja se umotala u dekicu i gledam neke špance na Netflixu. Lijepa nedjelja .
Naglo je pala temperatura,hladno mi po nogama,a otvorila balkon i prozore da ulazi svježina. Od sinoć pljušti s prekidima .u dekicu?
ja da se sad umotam u dekicu tocno bi me mogli u njoj saraniti : ))))
Moj je imao uppzavavanje sa novim sadržajima: o, ova voda je slana...ne zaebavaj ,..esi mi poneo moji ćasu? Al pliva.. tome je i namenjan...lolОкупале смо црва, остао је да вилени и јурца срећан по дворишту, ми смо се липсане вратиле унутра![]()
Isto.u dekicu?
ja da se sad umotam u dekicu tocno bi me mogli u njoj saraniti : ))))
Normalno,neprijateljske zemlje, zaleđeni 1. Avgusta, bombarduju nas za Uskrs iz dosade...Naglo je pala temperatura,hladno mi po nogama,a otvorila balkon i prozore da ulazi svježina. Od sinoć pljušti s prekidima .
Mladost je kod tebe,sve vri. Nisam se ni ja nekad umotavala.Isto.
U principu ja se klimatizujem u svakom dobu.
Leti mi nije prevruce, zimi mi nije prehladno.
Ali carape sad npr da obujem, riknula bih, cebe hehehe da ne spominjem
I kod mene je park preko ulice ali kad su ovakvi dani džaba ni park ne pomaže.Meni je blizu park i stalno duva neki vjetrić,sad je dobro,danas je čak i meni koja volim ljeto bio težak dan.
Kao ti pre neki dan, nemoj da nam staješ na muku znašNaravno. Posle ti ketler nedostaje. Eo, moji novi poznanici, Pančevci, poneli i blender.
Doručkovao sam gambore, široko. Da iskoristimo priliku, sveže, ne može svežije, od jutros... Glavudže i repove pojeo Baja. Gledam, bolje reči, slušam utakmicu.
Isplivao malo jutros.
Sad sunce tako prži, nepodnošljivo..ne znam vi na kopnu kako izdržavate.
Afro, ovde je skoro pa nepodnošljivo, a u BUdvi kao u loncu vrelog ulja..tako da, nemaš trenutno za čim da patiš...kad dođeš ti, biće sve kul :Kao ti pre neki dan, nemoj da nam staješ na muku znaš![]()
Prosto mi drago što nisam na moru kad ovako kudišAfro, ovde je skoro pa nepodnošljivo, a u BUdvi kao u loncu vrelog ulja..tako da, nemaš trenutno za čim da patiš...kad dođeš ti, biće sve kul :![]()
Ne kudim, realan sam i još sam vršio istraživanje među domaćima i gostima ...al je more Bog, to sam rekao i šteta što ne može čovek stalno da bude u moru.Prosto mi drago što nisam na moru kad ovako kudiš
Sreća za moju decu što nisu baš u Budvi, jedna u Rafailo., druga u divnom Petrov., Pametna deca mojaAfro, ovde je skoro pa nepodnošljivo, a u BUdvi kao u loncu vrelog ulja..tako da, nemaš trenutno za čim da patiš...kad dođeš ti, biće sve kul :![]()
Možeš ujutru i uveče maloSreća za moju decu što nisu baš u Budvi, jedna u Rafailo., druga u divnom Petrov., Pametna deca moja
Uživaj kad ti je bog dao, šalim se ja, i ovako ne smem na sunce, džaba i da je niža temperatura.
Samo da vidim kad će skener pa ću onda, verovatno u septembru, bar se tako nadam, pa ako bude sreće ceo mesecMožeš ujutru i uveče malo
Biće sve ok :![]()
Ova se dere ali joj pomoci nemaТо је као праћка док се купа, мало попуштање пажње и утекла је
Али је после срећна
Треба и њима расхлађивање по овој врућини...
Kako je u Igalu i HN..je li covjek na covjeku?Afro, ovde je skoro pa nepodnošljivo, a u BUdvi kao u loncu vrelog ulja..tako da, nemaš trenutno za čim da patiš...kad dođeš ti, biće sve kul :![]()
Sad vjerovatno jeste,počele su gužve početkom ovog mjeseca.Kako je u Igalu i HN..je li covjek na covjeku?![]()