Proletelo mi brže nego tebi, auuuu....prosao moj afro, 10 dana nestalo kao rukom odneseno : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proletelo mi brže nego tebi, auuuu....prosao moj afro, 10 dana nestalo kao rukom odneseno : (
sledece god idemo na 14 dana i slusProletelo mi brže nego tebi, auuuu....
Minimum je 21 dan.Месец дана је мера. Мање од тога таман се опустиш мораш назад
Ја ћу бити две недеље (три викенда) и то ми је ништа![]()
meni su dve nedelje mora meraМесец дана је мера. Мање од тога таман се опустиш мораш назад
Isto sam rekla. Kao da sam sanjala onih 10 dana. Meni je na moru sve malo i samo sanjam kako ću tamo u penziji da živim.sledece god idemo na 14 dana i slus
Ja ove godine tako. Do 01.09 me nema. Pravi odmor. Nigde ne žuriš. Shvatiš gde si, utopis se, odmoris. Prva tri dana sam spavala svako posle podne. I uveče u 22h išla u krevet. Sada sam se već opustila.Месец дана је мера. Мање од тога таман се опустиш мораш назад
Svaka čast.Ja obožavam kafu sa mlekom i tako isključivo i pijem jedno 30 godina unazad, a zadnjih 4 bez šećera. Nikad nisam imala problema tipa gorušice od kafe, a imala sam od sira ili čak i nekog keksa.
Zadnje 2g pijem mleko bez laktoze, ne otičem više od njega...ovo što sam ko naduvani balon to je od terapije nije od mleka...bućni se jednom i za mene ako si drugSvaka čast.
Postao sam netolerantna na mleko, al samo sa kafom ili čisto pre god. dana...dešavalo mi se da bacim peglu od kombinacije.
Danas idem na 2 nove plaže, pa i dalje ako nam se ne dopadnu...
Doručkovo, samo da plaknem sočiva, malo mi se spljeska riba i chaochao...
I Minci svaka čast
Hoću, da znaš...Zadnje 2g pijem mleko bez laktoze, ne otičem više od njega...ovo što sam ko naduvani balon to je od terapije nije od mleka...bućni se jednom i za mene ako si drug![]()
Мени је 7 дана на мору мера да будем сама, без друштва, уз књигу, море и воће. А онда још са партнером 3 недеље. Е, то ми је свршено.Meni je svuda dovoljno 7 dana, taman mi dosadi hrana, uželim se svoje kuhinje, doma.
uhvatila me postmorska depresija, necu nazad na posao, necu nazad u svakodnevnicu, ne cu
tacno mi je falilo jos par dana, ali dobro sad
obisli smo dosta ovog puta, split nas je ostavio bez teksta, usce neretve je prelepo takodje, ma msm sve je bilo lepo
jadran je divan, dalmacija takodjer i tako
a vi kako te? jesam li propustila nesto bas bas bitno
p.s. l nije pojela mamu, zapravo divno su se slagale, evo je sada spava slepljena pored mene iako se topi
i da ponovim jos jedno, ne zelim sutra na posao
Sapatnice moja izdrzi!
smem li da pitam sta je sutraNadam se da se spremate polako za sutrašnji praznik!
Ja ne bih volela, zimi je pusto, a i to su uglavnom mala mesta bez odgovarajućih usluga i sadržaja za bolešljive penzionere.Isto sam rekla. Kao da sam sanjala onih 10 dana. Meni je na moru sve malo i samo sanjam kako ću tamo u penziji da živim.
Volim pusto,ništa mi tu ne bi smetalo .Ja ne bih volela, zimi je pusto, a i to su uglavnom mala mesta bez odgovarajućih usluga i sadržaja za bolešljive penzionere.![]()
Da nije zabi rodjendan jopet?