- Poruka
- 121.748
Joj gosti 
Horor

Horor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi kod mene umrla treći dan.Joj gosti
Horor![]()
Samo me zakljucaj u kuhinju medju tortama i nemas sekiracijuTi bi kod mene umrla treći dan.![]()
Ma nisam mislila na par dana, nego mi ovako tutnje kroz kuću. Ne pamtim kad je neko prespavao.Samo me zakljucaj u kuhinju medju tortama i nemas sekiraciju
Svakog gosta tri dana dosta
Iskreno ja ne mogu ni tri
Vise uopste ne mogu da trpim da idem u goste i da mi dolaze, pricam o tim duzim boravcima.... u gadnu sam babu izrasla
Мени је још горе да сам ја гост. Не могу тако да функционишем и да се опустим, не може ми бити лепо ма колико неко био гостољубив и близак. Нисмо мали. Узећу смештај па ћемо се виђати.Samo me zakljucaj u kuhinju medju tortama i nemas sekiraciju
Svakog gosta tri dana dosta
Iskreno ja ne mogu ni tri
Vise uopste ne mogu da trpim da idem u goste i da mi dolaze, pricam o tim duzim boravcima.... u gadnu sam babu izrasla
Рускиње златоОдох да гледам гимнастику, жене, екипно, одлично такмичење.
Znam znam jasno mi je, sad ti defiluju ti kratki gostiMa nisam mislila na par dana, nego mi ovako tutnje kroz kuću. Ne pamtim kad je neko prespavao.
Tad sam obozavala toНи као клинка нисам волела оно да другарице преспавају код мене или ја код њих. Мени је то гњаважа.
Jao, ja sam i dalje duša od čoveka.Tad sam obozavala to
Bila sam bre dusa od coveka
Sad je druga prica![]()
Ja sam ga isto skoro ugledala u sobi na komodi.Upravo mi je skakavac šetao po glavi dok sam se trudila da zaspim... Mislim, osećam neko čudo, i mahnem rukom. Ustanem, upalim svetlo i nađem nesrećnika pored jastuka. Pade mi @BojaMagije na pamet. Pokupim ga salvetom i pustim kroz prozor. Eto...
Šta rade konstruktivne kritike...![]()
Значи, ту би ме тачно срце окинуло...било би вриштања, бежања и наредних пар дана проверавања свуда по кући пре него што легнемUpravo mi je skakavac šetao po glavi dok sam se trudila da zaspim... Mislim, osećam neko čudo, i mahnem rukom. Ustanem, upalim svetlo i nađem nesrećnika pored jastuka. Pade mi @BojaMagije na pamet. Pokupim ga salvetom i pustim kroz prozor. Eto...
Šta rade konstruktivne kritike...![]()
Нека ради мало клима, шта рано ако ти је вруће, она томе служи.I ja. Kafa, voda, šta ću za ručak, kako da odradim to što sam prihvatila, vruće mi je, a rano mi za klimu....