Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo me zakljucaj u kuhinju medju tortama i nemas sekiraciju :lol:
Svakog gosta tri dana dosta :lol:
Iskreno ja ne mogu ni tri
Vise uopste ne mogu da trpim da idem u goste i da mi dolaze, pricam o tim duzim boravcima.... u gadnu sam babu izrasla
Мени је још горе да сам ја гост. Не могу тако да функционишем и да се опустим, не може ми бити лепо ма колико неко био гостољубив и близак. Нисмо мали. Узећу смештај па ћемо се виђати.

Гледам пливање, и коментаторка ладно рече мешани стил...сад, да ли јој се јело мешано месо, или је помешала мешани и мешовити стил не знам, али знам да се мени желудац ускомешао.

Ma nisam mislila na par dana, nego mi ovako tutnje kroz kuću. Ne pamtim kad je neko prespavao.
Znam znam jasno mi je, sad ti defiluju ti kratki gosti
I to me nervira sve vise :lol:
Nekad mi je biko ko na stanici, poslednjih par god retko primim nekoga i slabo volim da idem kod drugih.... ima tu vise razloga....

Nego sam se nadovezala pa prosorila pricu na ove duze varijante

• Podržavam
Reactions: Red
Kako je lepo, prostirem ves a klapa ispod peva Ča če mi Kopakabana, a ja vrckam pored štrika. Moj muž naravno spava opet na terasi, rekla sam mu da ću dati oglas da imam slobodno mesto u sobi da ne kažem u krevetu jer se ovih dana traži krevet više na Korčuli.
Pa nek spava i dalje tamo.
Ili ću da sklonim te preudobne lezaljke sa terase. Nešto se mora smisliti.

Upravo mi je skakavac šetao po glavi dok sam se trudila da zaspim... Mislim, osećam neko čudo, i mahnem rukom. Ustanem, upalim svetlo i nađem nesrećnika pored jastuka. Pade mi @BojaMagije na pamet. Pokupim ga salvetom i pustim kroz prozor. Eto...
Šta rade konstruktivne kritike... 😴
Ja sam ga isto skoro ugledala u sobi na komodi.
Sacekala sam da sam ode.😁

Upravo mi je skakavac šetao po glavi dok sam se trudila da zaspim... Mislim, osećam neko čudo, i mahnem rukom. Ustanem, upalim svetlo i nađem nesrećnika pored jastuka. Pade mi @BojaMagije na pamet. Pokupim ga salvetom i pustim kroz prozor. Eto...
Šta rade konstruktivne kritike... 😴
Значи, ту би ме тачно срце окинуло...било би вриштања, бежања и наредних пар дана проверавања свуда по кући пре него што легнем :sad2:

I ja. Kafa, voda, šta ću za ručak, kako da odradim to što sam prihvatila, vruće mi je, a rano mi za klimu....
Нека ради мало клима, шта рано ако ти је вруће, она томе служи.
Ако се скуваш пре времена, нема од посла ништа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back