- Poruka
- 98.702
a na dete ne mislis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na dete ne mislis
a na dete ne mislis![]()
Ја климу никада нисам волео. Увек сам више користио промају или вентилатор.Мене стижу године, клима озбиљно почиње да ми смета, бежим од ње у спаваћу собу, тамо таман фино расхлади.
Јака је, кад дуне пингвини у несвест падају, некада ми је пријало, сад ме са'рани...
Код нас мора, изнад је само плоча и кров, без изолације, тренутно је 28 у кући...кад не бисмо пустили климу, било би минимум 30, какве промаје и вентилатори.Ја климу никада нисам волео. Увек сам више користио промају или вентилатор.
Jedan od kućnih ljubimaca mi je bioI ja ne volim insekte.Nedavno nam je neki cudni veliki pauk bio u posjeti.Ne znam ni kako udju kad ima mrezica na prozoru.
Jedino kroz vrata da usetaju,ali onda im je duga putanja do sobe.
Sipa,hobotnica,lignja?
Trazi autorska prava.
Ja napolju u dvoristu u jednom cosku imam vojsku mrava.Stalno su tu,ali ne smetaju.Oni su bas disciplinovani,svi u koloni,organizovani.Jedan od kućnih ljubimaca mi je bioBoža. Živeo je u uglu moje sobe oko godinu dana. Zapravo, možda se samo odselio jer nigde nisam pronašla posmrtne ostatke. Paukovi mogu da žive iznenađujuće dugo.
Gledam, preko staze mravi prenose jajašca u nov dom.
Svaki nosi po jedno, i idu u liniji jedan za drugim. Fascinantno!
Ajd' to, nego danas mi ćale otkriva koga je sreo u radionici...
Dakle, svi mogući creepy crawly stvorovi su mi u neposrednoj blizini.
To nije osećaj, već živa istina... Niko ne zevzeči bezveze.Imam osjecaj da su svi zauzeti nekim poslom.
Sta bre Rihter? Vidis da zena prica o zemljotresu!Зависи да ли је Рихтер.
Јесте се чули, добро је?Brat mi je tamo, jbte.
Pa, kontaktiraj ga ybt!Brat mi je tamo, jbte.