Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене стижу године, клима озбиљно почиње да ми смета, бежим од ње у спаваћу собу, тамо таман фино расхлади.
Јака је, кад дуне пингвини у несвест падају, некада ми је пријало, сад ме са'рани...
Ја климу никада нисам волео. Увек сам више користио промају или вентилатор.

Ја климу никада нисам волео. Увек сам више користио промају или вентилатор.
Код нас мора, изнад је само плоча и кров, без изолације, тренутно је 28 у кући...кад не бисмо пустили климу, било би минимум 30, какве промаје и вентилатори.
Напољу без проблема подносим, али унутра се гушим.

IMG_20210728_170949.jpg

I ja ne volim insekte.Nedavno nam je neki cudni veliki pauk bio u posjeti.Ne znam ni kako udju kad ima mrezica na prozoru.
Jedino kroz vrata da usetaju,ali onda im je duga putanja do sobe.
Jedan od kućnih ljubimaca mi je bio 🕷️ Boža. Živeo je u uglu moje sobe oko godinu dana. Zapravo, možda se samo odselio jer nigde nisam pronašla posmrtne ostatke. Paukovi mogu da žive iznenađujuće dugo.
:zcepanje:
Gledam, preko staze mravi prenose jajašca u nov dom.
Svaki nosi po jedno, i idu u liniji jedan za drugim. Fascinantno!

Ajd' to, nego danas mi ćale otkriva koga je sreo u radionici... 🐍
Dakle, svi mogući creepy crawly stvorovi su mi u neposrednoj blizini.

Jedan od kućnih ljubimaca mi je bio 🕷️ Boža. Živeo je u uglu moje sobe oko godinu dana. Zapravo, možda se samo odselio jer nigde nisam pronašla posmrtne ostatke. Paukovi mogu da žive iznenađujuće dugo.
:zcepanje:
Gledam, preko staze mravi prenose jajašca u nov dom.
Svaki nosi po jedno, i idu u liniji jedan za drugim. Fascinantno!

Ajd' to, nego danas mi ćale otkriva koga je sreo u radionici... 🐍
Dakle, svi mogući creepy crawly stvorovi su mi u neposrednoj blizini.
Ja napolju u dvoristu u jednom cosku imam vojsku mrava.Stalno su tu,ali ne smetaju.Oni su bas disciplinovani,svi u koloni,organizovani.
Imam osjecaj da su svi zauzeti nekim poslom.🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back