Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitah za dva dana Uspavanku Chucka Palahniuka, hrvatsko izdanje, sama ideja romana nije uopste losa - sta bi se desilo da reci mogu zaista da ubiju...
Citam trenutno Sumrak, Stefani Majer.
Pravi tinejdz roman, ali u ovom trenutku mi sasvim odgovara.
Posle ovog romana, uzimam u ruke Knjigu o Rut - Dzejn Hamilton.
A cita mi se neki dobar psiholoski triler, nesto poput Postupka - Mo Hejder...

Procitao sam njene knjige skoro i zaista su mi odmorile mozak da tako kazem. Mada preporucio bih ti ako nameravas da nastavis, da krenes odmah sa drugim delovima. Povezani su. Pa da ti sve bude sveze. ;) :)

Sada citam Hiperion, po drugi put. :) Sta cu, dobra knjiga, zahteva dodatno citanje. Mada moracu i ostale delove da predjem jos jedniom. :) Sada mi je ispunjen raspored za narednih desetak dana. Bar sto se citanja tice. :mrgreen:

Procitao sam njene knjige skoro i zaista su mi odmorile mozak da tako kazem. Mada preporucio bih ti ako nameravas da nastavis, da krenes odmah sa drugim delovima. Povezani su. Pa da ti sve bude sveze. ;) :)

Sada citam Hiperion, po drugi put. :) Sta cu, dobra knjiga, zahteva dodatno citanje. Mada moracu i ostale delove da predjem jos jedniom. :) Sada mi je ispunjen raspored za narednih desetak dana. Bar sto se citanja tice. :mrgreen:

Ima nesto cudno u ovom romanu, nema tu nesto puno desavanja, ali je tako pitko napisana, moram da priznam - za mladju populaciju citalaca, ali opet i ja se slazem da nekako opusta i paaar puta sam sebe ulovila da razmisljam o tome da nastavim sa citanjem ostalih nastavaka.
Ali, da se ne lazemo, knjiga je mnogo skupa.

Sada citam Knjigu o Rut i setna mi je poprilicno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back