Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Amanitija, on je jedan od mojih omiljenih pisaca.
Sta ga znam, ja volim njegov stil, ,,Poslednja Nova godina,, je pomalo bizarna, ali bas zbog te i takve bizarnosti mi se svidja.
,,Ne bojim se,, je opet drugaciji roman, nezniji nekako, mada nimalo slabiji od ,,Poslednje Nove godine,,.
Procitala sam i ,,Kako Bog zapoveda,, i opet, meni se dopada, procitala sam roman u jednom dahu.
Ne znam, nekako me pogadja njegovo pisanje. Volim njegov stil i nacin pisanja.

"Kako Bog zapoveda" mi se jako sviđa...

Lovac na zmajeve je super, obavezno posle procitaj Hiljadu cudesnih sunaca, a Tajna me razocarala. Ludovala sam dok je nisam kupila a onda je nisam ni procitala do kraja. Kao, ne misli negativno, jer ti se iz svemira vraca isto. Znam milion predobrih ljudi sa uzasnom sudbinom, pa ne mogu da poverujem nebulozama.

Hvala :) Dobila sam na poklon "Dragulj Medine" -Šeri Džons. Oštrim se da to krenem uskoro...Imaš li komentar?

Najzad procitah Orhana Pamuka i Muzej nevinosti.
Nisam odusevljena, mada, covek se trudio da opise i takvu zivotnu situaciju, ne mogu da verujem da i to postoji (besomucno skupljanje stvari koje pripadaju zeni koju voli i pravljenje muzeja od njih), ali, valjda je u ovom i ovakvom svetu sve moguce, pa i to... sve u svemu, roman me je ostavio poprilicno ravnodusnom.
Ocekivala sam od jednog nobelovca vise.
Ne znam, mozda nisam bila spremna za takvo stivo...

Poslednja izmena:
Najzad procitah Orhana Pamuka i Muzej nevinosti.
Nisam odusevljena, mada, covek se trudio da opise i takvu zivotnu situaciju, ne mogu da verujem da i to postoji (besomucno skupljanje stvari koje pripadaju zeni koju voli i pravljenje muzeja od njih), ali, valjda je u ovom i ovakvom svetu sve moguce, pa i to... sve u svemu, roman me je ostavio poprilicno ravnodusnom.
Ocekivala sam od jednog nobelovca vise.
Ne znam, mozda nisam bila spremna za takvo stivo...

vidiš,kao što ja nisam mogla da verujem da postoje događaji iz Poslednje Nove godine,tako i ti za Muzej :mrgreen:
ukusi nam se dosta razlikuju :)

Nakon filma Twilight, morao sam da kupim istoimeni serijal. Pročitao sam u poslednja dva dana Sumrak i Mlad mesec, a sada čitam Pomračenje. :) Dugo nisam čitao ovakve tinejdž romane, čitaj nikad osim jedino serijal Hajduk u Srbiji, tako da su mi se knjige mnogo svidele. Uostalom, odmara mozak od svih ostalih svakodnevnih gluposti. Beg u neki drugi mračni svet nije na odmet. :D:D:D
Ko god još uvek može da pročita naš serijal Hajduk u Beogradu, itd. A takođe voli fantastiku pomešanu sa hororom sleš romansom uživaće u ovim knjigama. Pozdrav

Trenutno citam Trejsi Ševalije "Dama i jednorog"...pre par dana završila "Autoportret sa Milenom" Mirjane Mitrović...i jedna i druga, jako "čitljive" i lagane...ali mi se dopadaju. Smatram ih knjigama vrlo poželjnim za čitanje u busy danima, stresnim i previše realističnim...Opuštaju, nude pomalo sarkastičnog humora, po meni, zanimljive, a obzirom da se brzo čitaju, vredne utroška tog vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back