~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
poslednje procitao memoare henrija kisindzera, sada citam hrvatski bog mars. krleza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitao neko "Senke vetra"?
čitala sam ja... meni lično se sviđa... radnja te do kraja tera da razmišljaš, i ima dosta neočekivanih preokreta i iznenađenja, i shvatiš da sve što si do tada mislila ili pretpostavljala nije tako (;
na korici knjige stoji baš dobar opis (:
Čitao neko "Senke vetra"?
Moskva kva kva
Ja sam čitala, po onom principu - bestseler - ne treba ga propustiti, ali roman baš ne zaslužuje toliku hvalu. Šta ga znam, priča je lepa, ali ja dajem jednu jaku trojku.
Ništa više ni manje.
Nije mi dala odgovor za kojim tragam već decenijama... sve mislim da ću ga pronaći u dobrim knjigama.
Ali to je samo moje mišljenje. Nismo se našli - roman i ja.
U torbi mi je "Kradljivica knjiga" - opet bestseler nepoznatog pisca, bar ja nisam čula za njega i "Mango" - Lj. Arsić.
Kad imam knjige u torbi sve mi je nekako lakše da izdržim. One mi daju neku snagu. One su moj fetiš.
Ja sam čitala, po onom principu - bestseler - ne treba ga propustiti, ali roman baš ne zaslužuje toliku hvalu. Šta ga znam, priča je lepa, ali ja dajem jednu jaku trojku.
Ništa više ni manje.
Nije mi dala odgovor za kojim tragam već decenijama... sve mislim da ću ga pronaći u dobrim knjigama.
Ali to je samo moje mišljenje. Nismo se našli - roman i ja.
U torbi mi je "Kradljivica knjiga" - opet bestseler nepoznatog pisca, bar ja nisam čula za njega i "Mango" - Lj. Arsić.
Kad imam knjige u torbi sve mi je nekako lakše da izdržim. One mi daju neku snagu. One su moj fetiš.
uu ala meni nije legla ta knjiga..
Za kojim odgovorom tragaš?
kakva je "mango"...bas me zanima?
Volim uporedo da čitam više naslova, pa tako i ovaj put.
Mango sam tek uzela u ruke pre dve, tri večeri, tema je koliko sam mogla da primetim veoma savremena, čula sam da je bila veoma popularna ovog leta na plažama crnogorskog, grčkog, turskog mora... mada ne mora da znači da je lako štivo.
Mislim da je knjiga dobra, tek sam počela sa čitanjem, traga i ona za suštinom života, bavi se čovekovom prirodnom potrebom za drugim bićem... pa sad...
hvala draga, btw Murakami je odlican, jos bolja od "sputnik ljubav" je "istocno od granice, zapadno od sunca"
E taj roman još uvek nemam...moram da pogledam da li je imaju u obližnjoj knjižari odmah i sada! Biću gladna, ali za knjigu moram da imam.
U Sputnika sam se zaljubila, u Sumire...
Ne mogu ti opisati kako se osećam dok čitam Murakamija... tuga me hvata kada se približavam kraju romana...
Hvala Ti puno mila na preporuci.![]()
Teško si mi pitanje postavila BettyBlue...
Morala bi da me poznaješ, pa bi ti se (bar) pola od toga reklo.
Otkrila sam jednog sjajnog pisca, Japanac je, zove se Haruki Murakami, nije moja generacija, stariji je dosta, ali u njegovim delima mogu malo da prepoznam sebe.
Ne znam da li si čitala nešto od njegovih dela, ali čovek je zaista genijalan i polako kupujem svako njegovo delo koje uspem da nadjem...
Obrati pažnju na roman Sputnjik Ljubav, ako je budeš čitala... tu se veoma približio da mi da odgovor, ali je ostao na pitanju, da mu ja odgovorim sa ove strane ogledala...