Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Jao, koliko sam samo knjiga pročitala nadajući se da će kasnije biti bolje, interesantnije, a takvih je baš-baš malo. Stvarno, što nas ne privuče na prvoj ili bar prvih 4-5 strana, uglavnom neće ni kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno čitate ono što vam se sviđa, nema veze koliko je neki pisac veliki i dobar,
ako nas ne kupi već na prvim stranicama ne treba se ni truditi da ga čitamo dalje.
Sećam se kada sam prvi put uzeo Selina Smrt na kredit i pročitao prvu rečenicu
već tada sam znao da će mi to biti jedna od omiljenih knjiga.![]()
Zanima me da li je neko ovde čitao Borhesa? Kakvi su utisci? Šta bi mi, eventualno, preporučili. Možda mi je izbor pogrešan.
Činjenica je da nisam dovoljno koncentrisana, ali zar nije zadatak knjige da mi privuče i zadrži pažnju. Kako sam koncentrisana kad čitam nešto drugo?
Borhes je neobičan pisac. Ne zanima ga aktuelno i konkretno, sav je u univerzalnim simbolima i nekim apsolutnim kategorijama. Neke njegove priče i eseji izgledaju kao da su mogle biti napisane prije sto ili hiljadu godina.
Zanimljivo da mu poezija djeluje manje apstraktno od proze. Mada nije mnogo pisao pjese, uglavnom u mladosti i pred kraj života.
Jao, koliko sam samo knjiga pročitala nadajući se da će kasnije biti bolje, interesantnije, a takvih je baš-baš malo. Stvarno, što nas ne privuče na prvoj ili bar prvih 4-5 strana, uglavnom neće ni kasnije.
Bas sam juce procitala "Osamu" Vladimira Kecmanovica. Odusevljena sam. Njegova najbolja.
Pisana kao ispovest bosanskog, kako sebe naziva "balije" nasem Piscu... I to sve napisano na kasabskom bosanskom jeziku, sa mnogo turcizama, pa sam i ja propricala tako.
Tuzna prica, podseca na Andrica, ako je to ikako moguce, a opet napisana sa puno humora, "sege".
Pozdravljam sve sto vole da citaju. Pisebno Krasuljka i Mrs. Bi.
Svetislav Basara - Andrićeva lestvica užasa,
Erlend Lu - Dopler
I vi ste meni nedostajale, posebno ti Krasuljku.![]()
pa sto mi spojlova da ce da uzme nobelovu nagradu.zahtevam ban za cicu.kako to da si toliko zaludna da citas recenzije po netu i onda pises ovde da si procitala knjigu.i kako mozes godinama u svakom postu ovde da ponavljas kako citas bibliju, to mi je stvarno fascinantno.iskreno, nisam video cudniju osobu od tebe na celom netu a registrovan sam na 10 foruma i jos gomilu sajtova.svaka ti cast na istrajnosti.tebe vredi upoznati.odakle si ti, cime se bavis