Prvo trebalo bi da me citas, da me citas nesto bi i znao, ne bi samo oholo ljude ponizavao i sve vredjao i govorio kako niko nista ne shvata. To sto pises o Dostojevskom je klasicna zamka "sveznalica". Dakle, mnogi kriticari su uspeli da zarade ogromne pare piscu i pokusavajuci da rastumace Dostojevskog, bla, bl, bla. Ako bi neko rekao ovako jasno i glasno kao JA to sto misli, odmah bi bio sasecen, a vidim da su i tebe uspeli daa ubace u to kolo, sto je i normalno, jer vecina ljudi su mediokriteti, jer JA i hrabri ljudi kao JA su pretnja za njih. Dzaba tebi sve te dobre ideje u glavi, kada ne mozes da ih predstavis na pravi nacin. Znas, i ja danima razmisljam, kako ce da mi cveta biznis i sta cu sve da radim, pa mi se koleginica umesa u nastup dok sam igrala uz "Lajk a vrdjn". On nema nikakve opise, jer ne zna da pise. On pise neke nebuloze o zivotu ljudi, koje realno ne postoje, jer ne zna da pise. On nije nikakav umetnik, vec neko ko samo nabacuje misli, a drugi pokusavaju da ga kao nesto odgonetnu. Izvoli, uporedi Viktora Igoa i njega. Oni su suvremenici. Teme su slicne, ali Dostojevski je los pisac. Oni koji imaju komplekse i bolesnu rusolatriju ce reci da se kod njega oseca slovenska dusa, samilost, i sl. gluposti. Svako ko je upoznao Ruse zna da oni nemaju nikakve slovenske karakteristike, jer su Tatari. Ljudi se i dalje uvlace Rusima ovde, jer ne znaju za bolje. Pisala sam o lektirama. Ovde toliko imas tih praznih ruskih pisaca, kojima smaraju decu. Genijalnost je u jednostavnosti. Eto ti Stendala, spomenuli smo ovde "Crveno i crno", Dikense i mnoge druge. Jesu li oni losi pisci? Da li su njihove teme drugacije od Dostojevskog? Kako oni uspevaju da sve to lepo ispricaju, bez nekih sizofrenih zapleta i nesanica. On mozda ima dubinu i bistrinu, ali je jako lose pokazuje, a ako je lose pokazuje, onda ne znam zasto bi se smatrao dobrim piscem.