Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Nastavi da gledas.
I Sartr dovodi do apsurda, pa mu se svi ovde cepite, a mene napadate, jer imam svoje misljenje.
/QUOTE]
CIle, kad ti budes Sartr ( ili barem Simon Bovoar) ce ti gledamio kroz prste![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavi da gledas.
I Sartr dovodi do apsurda, pa mu se svi ovde cepite, a mene napadate, jer imam svoje misljenje.
/QUOTE]
CIle, kad ti budes Sartr ( ili barem Simon Bovoar) ce ti gledamio kroz prste![]()
Što mene ovaj Markes podseća na Koeljatj. trebalo bi obrnuto, al eto....
Nastavi da gledas.
Ne mogu da budem novi Kant, jer bih bila Kanta. Hahahaha! Duhovita sam i kao filozofkinja. Moju filozofiju mnogi porede sa Platonom i Aristotelom, Dekartom, Prosvetiteljima. Ja, ipak, ako dozvolite imam svojim sistem, koji iako nema neke pretenzije da globalno ovlada svetom, svakodnevno utice na vas i na Forum uopste.

I?
Ja upravo citam Getsbija i odusevljena sam.
Ma ti si nasa Lu Salome. Nitchea si vec srela,sada cekamo da se pojavi Rilke![]()
Uh, pa mozda i jesam, mada nisasm promiskuitetna kao ona.

...nisam kritičar...a i mišljenja sam, da svako ima pravo na svoje mišljenje. Tako da ja ne bih da...![]()

,,Ishod naših dana,, - Izabela Aljende....i dopada mi se.
Sada čitam ,,Miris kiše na Balkanu,, - Gordana Kuić. Naravno, mnogo bolji užitak čitati, nego gledati seriju...
Ja toliko za sada...nisam kritičar...a i mišljenja sam, da svako ima pravo na svoje mišljenje. Tako da ja ne bih da...![]()

Nekako mi je baš držala pažnju, i čitavo to ludilo i isti takav stil pisanja mi je baš legao.ne znam koliko ću još izdržati sa "Sto godina samoće", iako je narativna tehnika veoma složena i originalna, priča mi je nekako banalna....p.s. sad znam od koga je Pavić prepisivao![]()
Ja sam tu knjigu pročitao veoma brzoNekako mi je baš držala pažnju, i čitavo to ludilo i isti takav stil pisanja mi je baš legao.
Mene čitav magični realizam, sa sve kućama od leda, ljudima s krilima i predugačkim latino imenima, nikad nije oduševio.
Ovo je mene satralo dok sam čitao Ljubav u doba kolere.
Meni isto ne odgovara ono po engleskim romanima tipa gospodin, gospođa i gospođica Smith. Mr, Mrs, Miss Smith. To moraš biti vanserijski koncentrisan pa da skontaš ko je u pitanju.

Imaš po starijim romanima i ono Mrs. Roger Robinson, a ne zove se gospođa Rodžer, nego se radi o supruzi dotičnog.
Imaju Englezi tih fraza, kao ono remember me to your wife (pozdravite suprugu).
A neki vajni prevodilac kaže podsjetite ženu na mene.![]()
Slatko sam se nasmejalaImaš po starijim romanima i ono Mrs. Roger Robinson, a ne zove se gospođa Rodžer, nego se radi o supruzi dotičnog.
Imaju Englezi tih fraza, kao ono remember me to your wife (pozdravite suprugu).
A neki vajni prevodilac kaže podsjetite ženu na mene.![]()