Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
´Za moju malu´- Toni Parsonsa (prochitala sam je samo zato shto mi je stajala na polici i skupljala prashinu, a to mrzim. Nisam neshto odushevljena, malo je monotono napisano. :?
Sada chitam `Blago´ Klajva Kaslera (napisao je ´Saharu`, po kojoj je napravljen film) i chitam je samo zato shto sam pochela. Pre sam se palila na taj zanr (fazon ` avantura`), a sad me smorilo.

Aaaaa konacno da ja napisem ovde nesto...
Ima jedna knjiga koju sam dobio jos 2004 godine i konacno poceo da je citam u avgustu 2005.. U pitanju su "Cuvari Ozona" - zbirka najlepsih kratkih prica sa konkursa 1987 - 1997.. Ima 600 str i danas sam je konacno zavrsio, tako se lepo osecam.. knjiga budi citav sijaset osecanja koje nikako ne mogu da definisem, samo znam da su pozitivna!

da dobar je proces,
a ja upravo zavrsih Davincijev kod i onako, osti utisak je dobar ali mu nesto fali. Zapravo meni je tema zanimljiva i odmah sam nabavila ozbiljniju knjigu na tu temu Sveta krv, sveti gral na koju planiram da se bacim ovih dana. Zarazna je knjiga u smislu ne da se ostaviti, posebno sredina. Kraj je zbrzao i zabrljao. Ali preporucujem je za pocetak interesovanja za neke alternativne istoriske verzije... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back