Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.470
jos citam:niko i nista u parizu i londonu od orvela..dosta poucna knjiga i zanimljiva
Odlicna knjiga a kad si vec kod Orvela citaj i Burmanske dane i Kataloniji u cast. Orvela vrijedi citati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos citam:niko i nista u parizu i londonu od orvela..dosta poucna knjiga i zanimljiva
Odlicna knjiga a kad si vec kod Orvela citaj i Burmanske dane i Kataloniji u cast. Orvela vrijedi citati.
Slepilo jako želim da pročitam.
Pogledala sam film i oduševio me tako da ne sumnjam da će knjiga još više da mi se svidi![]()
Čeprkam nešto po knjizi "Žene koje trče sa vukovima" - clarissa pinkola estes...
Slepilo – Zoze Saramago, Lingva Franka, 290 str. 10/10
Vau, koja knjiga!
Knjiga me po tematici i atmosferi podsetila na Pekicevo Besnilo. Ali mi je lepsa.
Juce sam je citala i nocas dok je nisam procitala. Ne da ti se da prekines.
Nekako istovremeno imas i otpor, i neodoljivo ti se cita. Otpor valjda imas prema samoj temi i situacijama, ali ti se cita zbog stila, zbog radoznalosti, zbog toga sto se nadas i ocekujes ljudskost… ali pre svega zbog stila.
Davno sam ovde pisao da je Saramago dobar pisac.Po meni najbolji nobelovac u zadnjih 20-30 godina.Naravno meni daleko bolji od Pekica.
Sta mislis za Ljosu ? Da li su za poredjenje ?
Koju bi ste mi Ljosinu knjigu preporucili?
Koju bi ste mi Ljosinu knjigu preporucili?
Moglo je to i lepse da se kaze.Prvo Pravopis, onda Ljosu.
Sta mislis za Ljosu ? Da li su za poredjenje ?
E, kakva je to knjiga? Ja sam samo čitala neku knjigu u kojoj se pisac sprda na račun tih Žena koje trče sa vukovima, ali ne znam da li sa razlogom...
Knjigu je napisala Clarissa Pinkola Estes - Jungova psihoanalitičarka, (doktorirala iz etno-kliničke psihologije bavi se i kliničkom psihologijom i etnologijom)... A ja sam zaljubljena u Jungatako da su meni ok njene priče. Ništa spektakularno, a može da se čita. Nisam feministkinja, a ni knjiga nije "feministkinja"
![]()
Toliko sam ljuta na samu sebe, izgubila sam sinoc knjigu na aukciji, sto ne volim kada gubim, strasno.
Toliko sam ljuta na samu sebe, izgubila sam sinoc knjigu na aukciji, sto ne volim kada gubim, strasno.
ima li neko nesto poucno da mi preporuci, volim knjige koje nose neku pouku...