GiT
Elita
- Poruka
- 20.035
F.M. Dostojevski - Poniženi i uvređeni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo zapravo i nije toliko tinejdz stvar...ustvari,verovatno i jeste,ali je tako lepo napisana da nisam ni obratio paznju na to...inace,citao u osmom osnovneZbogom mojih 15 godina – Klod Kampanj,

Ja sam primetila valjda zato sto je od mog 8. osnovne proslo jos xy generacijaOvo zapravo i nije toliko tinejdz stvar...ustvari,verovatno i jeste,ali je tako lepo napisana da nisam ni obratio paznju na to...inace,citao u osmom osnovne

Uzela Virdziniju Vulf i pocela... posle dvadeset stranica me ubila u pojam... a mrzim da prekidam... i onda pocnem od Slavomira Nastasijevica Stefan Dusan, istorijski roman, pa citam malo to malo to... i opet naginjem ka ovom nasem![]()
Znak na zidu, kratka proza i imam jos Gospodju Dalovej al nesto ne verujem da cu da je pocnem.

Knjiga se zavrsava ovim recenicama:
"Sigurno postoji neki dobar razlog zbog koga sam uspela da se dva puta iscupam. Zbog neceg sam se ipak trudila. Mnogo trudila. Mogla sam se prepustiti.Dici ruke.Ali nisam.Mozda je to sam zivot?Smeskam se kao neko ko je otkrio lepu i vaznu tajnu.Da, zivot je sasvim dovoljan razlog."
Uh, kako ste se vi nacitali, dok sam ja bila banovana.
Sada pojuri da nas sustigneš.
Za ``Oprostajni dar`` nisam cula. Kako je to moglo meni da promakne?
Moram hitno da se informisem. Izgleda da imamo isti ukus, Honduras!
Nisam imala losu nameru..Ovo se na filmskom forumu zove spoiler, ili kvariša. Što odaješ kraj? Čak i ako je filozofski, ipak je to 'ubica je baštovan'.

Odala je poslednje rečenice. Svakako se smisao i poenta ne naziru niti možeš da naslutiš.
Nikako ti ništa nije upropašteno.![]()

Nisam imala losu nameru..
Tako sam se osecala..
Odala je poslednje rečenice. Svakako se smisao i poenta ne naziru niti možeš da naslutiš.
Nikako ti ništa nije upropašteno.![]()
Jučer puno slobodnog vremena.......
Bob Shav -Vjenac od zvijezda - 8/10
Michael Goward- Galaksija izgubljenih 5/10
Jeffrey Archer- Ni penija više ni penija manje -7/10
Jučer puno slobodnog vremena.......
Bob Shav -Vjenac od zvijezda - 8/10
Michael Goward- Galaksija izgubljenih 5/10
Jeffrey Archer- Ni penija više ni penija manje -7/10