Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da me ne zanima... nista slicno nisam do sada citala.
Ovo delo je za mene nesto potpuno novo. Neki drugi svet.
Blago tebi sto imas prvu sezonu...
Odoh sada citam...
Dovrsavam prvi deo ``Gozbe...``, a sutra... pa nastavljam sa drugim delom.
Primetila sam da sve vise odlazem da sklopim korice do sada izdatih nastavaka.
Na kraju cu kupiti i Ples... na engleskom, ne mogu da cekam do proleca...

Kako da me ne zanima... nista slicno nisam do sada citala.
Ovo delo je za mene nesto potpuno novo. Neki drugi svet.
Blago tebi sto imas prvu sezonu...
Odoh sada citam...
Dovrsavam prvi deo ``Gozbe...``, a sutra... pa nastavljam sa drugim delom.
Primetila sam da sve vise odlazem da sklopim korice do sada izdatih nastavaka.
Na kraju cu kupiti i Ples... na engleskom, ne mogu da cekam do proleca...

hehe..posalji mi mejl adresu na PP cu ti posaljem PDF verziju..cita se iz adobe readera

iako to nigde nije navedeno postoje hintovi o njegovom poreklu..prvo tata mu nije ned stark vec riger targerin a majka..nedova sestra elajna stark ili kako su vec preveli
da postojace jos dva dela..znaci najavljeni vetrovi zime kao 6ta i 7ma knjiga koja jos nema poznati naslov..ali treba da bude zavrsna knjiga serijala..
ples sa zmajevima prati mnogo vise Dzona ..deneris targerin.. tirijona lanistera ..a javljaju se i neki novi likovi..i nastavlja pricu dalje..posto je feast of the crows bila samo jedna strana price..dve trecine A dance with dragons tece paralelno sa Feast of the crows..

JES!!!! Pogodila sam!!! Od starta sam imala osecaj da su mu oni roditelji. Nekako mi je celo Nedovo cutanje bilo sumnjivo, a i zbog Nedove casti. :D

JES!!!! Pogodila sam!!! Od starta sam imala osecaj da su mu oni roditelji. Nekako mi je celo Nedovo cutanje bilo sumnjivo, a i zbog Nedove casti. :D

hahah..pa definitivno Nedova seja se zatreskala u Rigera kao i Riger u nju..uostalom i Robert Barateon je bio zaljubljen u nju..ratovi se vazda vodili zbog zena haha
morao da cuti..ima scena u game of thrones dok je Ned u tamnici seca se tih nekih dogadjaja ..svoje sestre na samrti..gde ona od njega trazi da joj obeca ..Wylla koju Ned pominje Robertu kao odgovor..je zapravo bila doilja..ipak mu je to sestric..a targerini ubijani i proganani..cak i mala deca

( brzi gonzales je zaljubljen u moju sestru..hehe i ja sam zaljubljen u tvoju sestru hahah )

pročitah prošle nedelje Martinov A Dance with Dragons sa kompa, oči su mi ispale ali morala sam. poslednja poglavlja me nerviraju jako, a ostavio je toliko cliffhangera da ne mogu da dočekam sledeću knjigu.
sad nastavljam LOTR maraton - knjiga pa film, jako zapostavih Tolkina, pa se posle vraćam na neke knjige koje me čekaju još od prošlog sajma.

Bog malih stvari.....( mrzi me da ustajem i vidim ko je pisao )
Malo razvucena ali dobra , s obzirom na " Mati pirinca ".....triler ;)

Bog malih stvari je napisala indijska knjizevnica Arundati Roj.
Inace, mnogo lepa zena.
Roman je tuzna prica o ljubavi i gubitku. Meni se dopala.

Mati pirinca nisam citala. Ne znam kakva je...

Luciuss, ti i ja skoro u isto vreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back