Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

offtopic.gif
i nadovezivanje koje mozes ignorisati...
Svojim ispadima, ubila si mi zelju za pretrazivanjem ove teme,...svratih nakon duze vremena i tvoji postovi su mi bili automatski turn off (razumeli smo vec prvi put da citas Bibliju svaki dan)...:neutral:
Valjda je dovoljno sto svake malo nakon xy strana uleti neko na temu, zagovarajuci kako je nemoguce težu knjigu brzo i kvalitetno procitati a sad i ti...

sinoć završih bulgakova.2 priče.kobna jaja i pseće srce.bože kakav je taj lik bio frik.ali mi se baš sviđa.imao je svoj stil koji mi totalno odgovara.mogu da ga čitam ceo dan.pseće srce je baš izvanredno.eto preporuke....:super:
pre toga čitao zapise iz podzemlja...fedja...u početku me malo smarao,ali drugi deo knjige.kad krene da te vozi...hoho,magija.....kako je taj umeo sa rečima...
a još pre toga bariko...varvari!drugačije od ostalih njegovih.njegovo gledanje na obezvrednjavanje svega lepog u čovečanstvu.varvari dolaze!pročitati i prvih 20-30 strana pa vredi..pre toga njegovu 'ova priča'.like.dugo ću pamtiti zlatnu senku...ultimo...
eto od mene...pozzz svima

Poslednja izmena:
Sinoc sam poceo da citam Shirley od Charlotte Bronte i odustao sam nakog 15 strana, iako to skoro nikad ne cinim. Lose pripovjedanje, nezanimljiva radnja, cudan karakter likova...Nasa knjizevnost je izmislila zivota za njihovu!

Steta! Nisam citala tu ali Vilet jesam i Dzejn Ejr, i to ih citala u jednom dahu. Iako su teme u njihovim romanima slicne a i likovi imaju zajednickih crta, nikako ne bih rekla da su dosadne i nezanimljive. A narocito mi se dopada nacin nakoji pisu. Mozda si prerano odustao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back