Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre par dana zavrsila Identitet od Kundere....preporucili mi nekog pisca,prvi put cula Najl Vilijams,a knjiga se zove Cetri ljubavna pisma,nisam jos pocela,da li je mozda neko citao?

Podigla sam Ti post konteso, mozda ce Ti neko nesto reci o romanu.
Ja nisam cula ni za pisca ni za roman. Moze biti da je ljubavni, obzirom
na naziv, ali ne mora da znaci...
Ako je vec imas, kreni da je citas, pa ces videti i sama kakva je...

Poslednja izmena:
Podigla sam Ti post konteso, mozda ce Ti neko nesto reci o romanu.
Ja nisam cula ni za pisca ni za roman. Moze biti da je ljubavni, obzirom
na naziv, ali ne mora da znaci...
Ako je vec imas, kreni da je citas, pa ces videti i sama kakva je...

Hvala arvena,za par dana putujem pa je nosim sa sobom sa jos jednom knjigom,nisam jos pocela sa citanjem,ali mi onako na prvi pogled knjiga deluje kao da ce mi se dopasti

Ja skoro uzela tu knjigu i bas sam se razocarala ...jednostavno meni se on u samom startu nije dopao , pa se mucih jos malo, ali ne vredi , a toliko hvale o njemu izcitah cak je i Nobelovac, za sada sam odustala ....

Imam je dugo, i ako ti je za utehu, i ja sam odustala svojevremeno (mladost-ludost). Baš me sramota.:rumenko: Moraću pod hitno da se nateram da je pročitam.:)

završila Ubik, odličan kao i sve Dikovo do sada, sve isprevrće i više ne znaš šta je tačno a šta ne, divno : )

uzela ponovo Lavkrafta - Ktulu priče, ima nekih 5-6 pričica, ponovo sam krenula da se tripujem nešto xD

dok sam tražila nešto u vezi njega, naleteh slučajno na Gi de Mopasana i njegovu "Le Horla"...pročitah je u jednom dahu na netu, uopšte nisam imala pojma da ume da napiše nešto ovako nadrealistički, oduševih se :)

Procitala sam Djavola i malu gospodju Djordja Milosavljevica.
Nisam ni znala da se bavi i filmom (Tockovi, Nebeska udica, Apsolutnih sto...),kao i televizijom Jesen stize, Dunjo moja i Sva ta ravnica.
Roman mi se dopao. Pise onako kako se nekada govorilo u Srbiji prve polovine 19. veka. Bas je oziveo istorijski dekor tog vremena.
Ovo je srpski pustolovni roman, ali daleko je od pustolovnih romana nekih drugih pisaca.
Ali, ovo je samo pocetak. Svu srecu zelim Djordju za njegov prvenac i da nastavi da se razvija kao pisac.
Sad je na redu M. Atvud ,,Alijas Grejs,,.
Jos uvek mislim na Ljosinu ,,nevaljalu devojcicu,,. Bas me je dotakla izgleda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back