Wired Lain

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ne znam tacno kad si postavila pitanje vezano za kolor shampon, ali smatram za obavezu da te upozorim :lol:
  Ja sam ga koristila kao i nekolike moje drugarice. Trebalo bi da znas da se kosa, nakon sto se boja ispere presijava na crveno i da se to jako, jako tesko mice. Ja sam moju skratila na jako kratko jer se predugo nije moglo isprati a ni pokriti pravom farbom.
  Imas na yt linkove kako prirodno posvijetliti kosu. Jedna moja drugarica je stavljala limun prije nego sto bi izasla na sunce pa sad ne znam koliko joj je to pomagalo. Druga bi stavila malo hidrogena na cesalj i procesljala je tako, i dobila bi svjetlije pramenove. N yt imas Andreaschoice ako se dobro sjecam, ona ima neki video o tome kako to uraditi, pa pogledaj, mislim da napravi nesto od kuhinjskih sastojaka, u svakom slucaju, to mi djeluje najzdravije za kosu. Ja moju potamjujem tako da ti tu nemam licnog iskustva. Nadam se da sam pomogla. :)
  Ja imam LCD monitor, sa ravnim ekranom '22 to je otprilike veličine kompjutera sa bočne strane. :lol: Ali nemam problema sa njim pošto ekran smanjuje svetlost u zavisnosti od sobe da te ne bole oči, ali normalno od mnogo gledanja oči mogu da zabole, ali monitor koliko toliko to sprečava.
  Važi odoh ja da jedem i posle ću da vidim šta ću da radim... Ako ne budeš bila tu Pozdrav,laku noć. Kuckamo se drugi dan. :) :bye:
  A za leđa, ja sa tim nemam problema, imam pravu kičmu i gotovo da mogu ceo dan da sedim ispred kompjutera a da me leđa ne bole, ne samo zbog kičme, verovatno zbog mojih živaca. :)
  Bolje prekini na nedelju dve, kažem to samo zato što brinem da ti se nešto ne desi, pošto se mom drugu desilo, i sada nosi naočare kao dno od pivskih flaša...... Jadan on, pa kažem i tebi da ne prođeš i ti tako, pošto to ne bih želeo.
  Akemi ajde kaži mi ozbiljno, koliko si ti anime-a pogledala u životu? :lol: Pošto vidim da na svako pitanje u kvizu znaš odgovor ceo ili delimično, iz raznih anime-a to znači da si gledala mnogo njih, koliko od prilike, baš me zanima. :lol:
  A pa srećno onda sutra xD
  Ma idi...Naš nastavnik jeee... -_- Lupa nešto "smešno" i onda se on jedini smeje tim "šalama"...Ko debil -.-.....
  Kako ti idu ostali predmeti? x))
  Ćaos....Lepo što si pisala.. :)
  Ma ok je....Za repu sam se šalila xD
  Ovaj,, i ja sam sedmi razred....Trebala sam danas da odgovaram Napoleona ali me je nastavnica Srpskog izvukla(idem na takmičenje) ...Ma i mi se cepamo...KO ludi.... xDD
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top