Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednje "Sve crvenkape su iste", Marka Vidojkovica i utisak je , da ne budem bas previse stroga, pih onako :( Procitala sam roman po nagovoru sestre i bolje je da nisam, izgubila sam vreme. Mnogo je lepsi Valjarevic i Komo, ako uporedjujemo savremene srpske autore. Njegovim romanima se radujem :) Sada citam Andricevu Gospodjicu, psiholoski roman i ne naslucujem kraj, ali osecam da ce pouka biti korisna, kao i u svim Andricevim knjizevnim tvorevinama :)

Evo mesec ce da istekne a ja jos nisam zavrsila Atmosferski poremecaji,
Sto nije toliko cudno, buduci da meje knjiga ubila u pojam poslednjih pedeset stranica od kojih mi je jos nekih dvaes ostalo.

Inace sam zavrsila Franceska Gvicardinija, u stvari Ive Andrica prevod politickih i drustvenih napomena F.G. i mislim da
takve aforizme, toliko jasne sadrzajne i pocune nikada nisam i nikada vise necu da procitam u jednoj knjizici od stotinak stranica.

Posle dosta vremena uzeh da citam, Koelja... Dnevnik jednog carobnjaka. Stigla do pola ;)

Po mojim kriterijumima, ako me pisac nekom svojom knjigom ne zainteresuje u prvih 50str. vitanja te knjige, da je nastavim citati-ta knjiga je totalni out :)
Opet kazem po mojim kriterijumima.
"Dnevnik jednog carobnjaka" je jedna od knjiga koja me ni u prvih 100str. nije zainteresovala za dalje citanje, tako da ... :thumbdown:

Uzeh Makenzi Ford "kapije poljubaca" , do sada ne procitah nista od ovog pisca , cak pise da mu to nije pravo ime vec pseudonim i ako sam kopala po netu nista ne nadjoh,nekako uvek volim da znam bar malo nesto o piscu ...
I uzeh , zapravo moj muz je izabrao knjigu "Teslino tajno oruzje" koju je procitao vec te tako evo i ja sam pri kraju iste, knjiga je mala nekih 156/7 strana ,ali sam jos uvek pod dejstvom nje ...:confused:

Gde mogu da nadjem A. Makina i ,,Zlocin Olge Arbeljine,,?
Ne bih da narucujem... nego da odsetam do knjizare i kupim knjigu...
I da li neko zna gde mogu da nadjem ,,Zelenu milju,, Stivena Kinga? Koliko znam, nije prevedena na srpski jezik... mogu da citam na engleskom, ali ipak to nije to...

Molim Vas za info???

Po preporuci uzeh da citam ,,Avanture nevaljale devojcice,, M. V. Ljose.

A sto se tice ,,Umetnosti voznje na kisi,,... zaista sam se odrala od plakanja.
Sledece nedelje me ceka operacija oka, tako da ne znam kada cu ponovo moci da citam. Uzas!
Umrecu bez mojih knjiga. :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back