kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Ako imas manje od 16 godina, pridruzujem se tvom caletu.Ćale mi je preporučio ''Kolibu''![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas manje od 16 godina, pridruzujem se tvom caletu.Ćale mi je preporučio ''Kolibu''![]()
Моја. А што зелениш, ако си нешто куповала у Лагуни... то није било у Београду.Наутилус, nisam razumela da li je ova mudra preporuka tvoja ili prodavčeva. Nadam se da si nekome pomogao.![]()
Моја. А што зелениш, ако си нешто куповала у Лагуни... то није било у Београду.
![]()
Stariji samAko imas manje od 16 godina, pridruzujem se tvom caletu.![]()
Ako imas manje od 16 godina, pridruzujem se tvom caletu.![]()
Kao knjigoljubac i kolekcionar, posluzicu se eufemizmom i odgovoriti sledece:Zasto manje ?
Cuos am da je dobra knjiga
Nije valjda bajka za decu![]()
caskiKao knjigoljubac i kolekcionar, posluzicu se eufemizmom i odgovoriti sledece:
Koliba je simpaticna knjiga.
Kao Kojot i istinoljubac, prekucacu ti neke svoje komentare, koji ce zauvek ostati
na marginama ovog (po mm*) krajnje skromno ukomponovanog romana.
Na strani 82. ostalo je zapisano: "Vilijeme, kako te nije sramota da ljudsku tragediju pakujes u ovoliko jeftino religijsko onanisanje?!", zatim, na srtani 94. "Bljak, nisam ocekivao bas ovoliku infantilnost - veronauka za Teletabise!", i tako redom sve do str. 228 na kojoj sam zapisao sledece:
"Fala k-cu te zavrsih. Ko je tvoju Kolibu procitao, Vilijeme, ni Anabela Basalo mu nece tesko pasti." i pored nacrtao jedan ovakav smajli.
sve u svemu svaka cast Kojote
OuchPročitala na odmoru "Kako da ubijete svog muža (i ostali korisni saveti za domaćice)" Keti Let...stvarno mi je ličila na knjigu za plažu i razbibrigu...tako je i počela.Međutim..kako odmiče zaplet,priča postaje tužna i vrlo realistična..odnosi u braku,izdaje,prijateljstvo...i poruka da ništa u životu ne uzmete zdravo za gotovo...
Haha ja sam to kupila majci za 8.martPročitala na odmoru "Kako da ubijete svog muža (i ostali korisni saveti za domaćice)" Keti Let...stvarno mi je ličila na knjigu za plažu i razbibrigu...tako je i počela.Međutim..kako odmiče zaplet,priča postaje tužna i vrlo realistična..odnosi u braku,izdaje,prijateljstvo...i poruka da ništa u životu ne uzmete zdravo za gotovo...
Vau, za jednu noć si pročitala Igru staklenih perli?Haha ja sam to kupila majci za 8.mart
Trenutno Hobita,po milioniti put...
Igru staklenih perli sam citala nocas,jutros zavrsila![]()
Dobro siguran sam da ima poznavalaca knjiga koji bi ti ovo sve oborili isto tako jakim argumentima...Ovo je subjektivaKao knjigoljubac i kolekcionar, posluzicu se eufemizmom i odgovoriti sledece:
Koliba je simpaticna knjiga.
Kao Kojot i istinoljubac, prekucacu ti neke svoje komentare, koji ce zauvek ostati
na marginama ovog (po mm*) krajnje skromno ukomponovanog romana.
Na strani 82. ostalo je zapisano: "Vilijeme, kako te nije sramota da ljudsku tragediju pakujes u ovoliko jeftino religijsko onanisanje?!", zatim, na srtani 94. "Bljak, nisam ocekivao bas ovoliku infantilnost - veronauka za Teletabise!", i tako redom sve do str. 228 na kojoj sam zapisao sledece:
"Fala k-cu te zavrsih. Ko je tvoju Kolibu procitao, Vilijeme, ni Anabela Basalo mu nece tesko pasti." i pored nacrtao jedan ovakav smajli.
Smatram da bi trebalo više vremena da provodiš uz knjige i u teretani, a na račun interneta. Onda bi ojačao, Goxy, proširio i produbio svoje znanje, a svoju "sigurnost" mogao da crpeš iz sopstvenih snaga, a ne da na ovom mestu izvaljuješ komentare tipa "videćeš ti ko sam ja; kad se vratim sa svojim drugarima, oborićemo sve što si rekao, ma, razorićemo pdf Književnost!"Dobro siguran sam da ima poznavalaca knjiga koji bi ti ovo sve oborili isto tako jakim argumentima...Ovo je subjektiva![]()
Upravo si opisao moju foteljuSedim zavaljen u mekanu, kožnu fotelju na točkiće, dok ti, verovatno, svoje nežno, debelo dupence žuljaš na nekoj drvenoj fosni, i odmaraš ga povremeno prebacijući težinu svoje gojazne telesine, čas na levi, čas na desni kuk. Kladim se da su ti se
sastavljene butinice ojele odmah ispod majušnih mu'danca, i da te mama svake
večeri pred spavkanje, okupa i bolna mesta posipa talkom.
- Ludost maldosti ima uspeha.
Ne trađim ja mladog ludaka,
Mladi ludak traži mene.
Pri prvom proročanstvu dajem obaveštenje.
Ako više puta pita, to je uznemiravanje.
Ako uznemirava, ne dajem nikakvo obaveštenje.
Istrajnost vodi napredovanju.
Naveo sam ti deo iz Igre staklenih perli, koji mi je omiljen. Goxy, možeš li nešto da nam kažeš o ovom romanu genijalnog Hesea?![]()