- Poruka
- 186
A ova kreptosucks samo kritikuje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko citao Kolibu?
Sta mislite?
Ja sam tek pocela da je citam.
Kolibu treba procitati.
Neko je razume, neko ne.
Ćale mi je preporučio ''Kolibu''![]()
Ćale mi reko da je šokantnaOdlična je Goksi ta knjiga , ja sam je pročitala zimus. Fenomenalna je. Malo tužna i dirljiva, ali se prosto iščita u jednom dahu. Moja topla preporuka.
Jao, nikako da privedem kraju knjigu "Idiot", a dobih na poklon knjige "Andjeo čuvar" i "Da Vinčijev kod", pa sam sada kao malo dete u prodavnici slatkiša, ne znam kuda ću pre...:-)
Ćale mi reko da je šokantna
Imam skoro isti ukus kao i on.Naravno i nešto sam svoje![]()
shokantna![]()
el čitao neko Konstantinovo Raskršće?
knjiga je blagi užas, nisam se nadao da je toliki promašaj
gomiletina likova nagurana u 200 strana knjige, a niti o jednom
liku nemamo detaljan opis, ulazak u karakter, interakciju sa prostorom,
čak ni glavni lik nije jasno usmeren ka čitaocu...baulja po stranicama romana
tražeći adekvatan opis svojih dogodovština...očekivao sam mnogo više
tema romana je zanimljiva, ali je užasno loše interpretirana, nema istraživanja,
bez lucidnosti, prepoznaju se izmišljeni delovi
ne vredi, koliko se hvali![]()
Ja kad pričam o vampirima, ništa ne izmišljam, već sve kako je bilo...![]()
Како сам се јуче у Лагуни запањио видећи како једна женска (а јесте вамп) купује књиге. Бере књиге ко цвеће у башти, без неког посебног критеријума, осим, да је књига лепих корица и трилер. А продавац кад је то видео, одмах скочио па препоручује ли препоручује, она одвоји једну а он препоручи још две. Иначе, изгледа да купци често траже од продавца препоруку, нарочито за поклон.
Овако:
Хоћеш ли да знаш да ли би у некој ствари твој поступак био исправан, помисли да ли би то исто урадио св. Сава, или, ето, св. Јован, сутра је Св. Јован. Па ако мислиш да би урадио, слободно и ти уради.
Следствено, ако си за неку књигу у недоумици да ли да је читаш или не, да ли је добра, ти онда размисли да ли би је читао Црњански, или Андрић, или било ко од великих. Ако закључиш да би је и он читао, онда је и ти слободно читај, нећеш да погрешиш.