krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja sam duplo manje od tebe pročitala (koliko?Stvarno? Ja sam na nekoj trećini i deluje mi sasvim super.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam duplo manje od tebe pročitala (koliko?Stvarno? Ja sam na nekoj trećini i deluje mi sasvim super.
Slažem se.Ti si odavno divniji od divnog.
Kinta, dušo...Neću da sudim dok ne pročitam, ali je dosadašnji utisak pitanje šta je Bajacu trebalo da se petlja u Lagunine vode.
Kad već imam društvo, da podelim nesrećne impresije na temu knjige Ogledala, Žerara de Kortansa. Počela sam pre nekih mesec dana, prešla dve trećine i ostavila.
Neću da sudim dok ne pročitam, ali je dosadašnji utisak pitanje šta je Bajacu trebalo da se petlja u Lagunine vode.
Kinta, dušo...![]()
Ako je stvarno Lagunin kalibar, onda samo kinta može da bude u pitanju.
Mada Bajac inače stvarno ima dobar osjećaj za knjige koje imaju i kvalitet i tržišni potencijal.
Pa sastaviće ih. Nemoj da si toliko nestrpljiv![]()
Misliš na Putovanje na kraj noći?
Dugo putovanje u noć je drama Tenesija Vilijamsa, i to odlična.
Misliš, Judzin O'Nil?
Stvari treba menjati tako da ostanu isteFino, ali čemu onda ova tema?
Da, svakako da sam na to Putovanje mislilaVoyage au bout de la nuit. Eto i na francuskom
A ti si bre ko ona stidna vash da ne pisem neki linva vulgaris
Da li je neko citao Semmelweis ili Smrt na kredit od njega?
I da li si ga ti uopste citao?( njega, Selina)
Citacu i ja Smrt na kredt nego me buni i cudi ovaj Semmelweis, izgleda da je i zabranjen za stampanje.Ja sam čitala i Smrt na kredit i Od zamka do zamka i volim Selina u svakom smislu.
Citacu i ja Smrt na kredt nego me buni i cudi ovaj Semmelweis, izgleda da je i zabranjen za stampanje.
Citacu i ja Smrt na kredt nego me buni i cudi ovaj Semmelweis, izgleda da je i zabranjen za stampanje.
A ja poletela da vidim šta Ljilja čita...![]()
evo i tebe ću
......a jeste sladak kad se smeje
Čitam Portret umetnika u mladosti......i mislim da (ne)ću dugo da je čitam
Knjigu sam našla u kući. Ko zna gde i kad sam je kupila, ili je ćera. Počela sam da čitam paralelno sa Lovcem na zmajeve jer tako volim, da čitam dve knjige ali baš različite.
A ja sve neko mislim, ako nastaviš još malo da je čitaš, nećeš je ispuštati iz ruku do kraja.
Pogrešićeš pa ćeš posle da se kaješ.![]()
evo i tebe ću
Knjigu sam našla u kući. Ko zna gde i kad sam je kupila, ili je ćera. Počela sam da čitam paralelno sa Lovcem na zmajeve jer tako volim, da čitam dve knjige ali baš različite.
evo i tebe ću
Mene čeka moj Selin...![]()
Putovanje?
Dokle si stigla?
Ima ovde pritajenih fanova, a i nekih koji ga čitaju ovih dana. Može sledeći za klub?