lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
E pa da konacno i ja saznam nesto o Peruu. I to iz prve ruke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa da konacno i ja saznam nesto o Peruu. I to iz prve ruke![]()
Pročitao Zločin i Kaznu. Maestralno delo, Dostojevski i u obimnom delu ne ume da umori, ni na jednoj stranici.
Privodim kraju prvi deo Fausta, krenuo Pantovićeve priče Ovoga Puta o Bolu.
A posle cu se malo posvetiti Pekicu. Sramota, osim Besnila nista njegovo procitala nisam.
Mislim da cu uzeti Atlantidu.
Znam da nije tema, vraticu se posle na nju, ali me zanima neka knjiga o patoloskoj ljubomori? Ili samo ljubomori, ali da nije ``Tunel``?
Citam trenutno roman sa dugackim naslovom.
Sasvim slucajno sam natrcala na nju, Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje - Lusije Ecevarije.
U principu ne volim taj zanr, ali ima u njoj puno zivotnih istina i dopala mi se.
Sledece ce opet biti neka trilercina, Peta zena najverovatnije, jer sam zavisnica od istih.
A posle cu se malo posvetiti Pekicu. Sramota, osim Besnila nista njegovo procitala nisam.
Znam da nije tema, vraticu se posle na nju, ali me zanima neka knjiga o patoloskoj ljubomori? Ili samo ljubomori, ali da nije ``Tunel``?
Sasvim slucajno sam natrcala na nju, Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje - Lusije Ecevarije.
U principu ne volim taj zanr, ali ima u njoj puno zivotnih istina i dopala mi se.
Sledece ce opet biti neka trilercina, Peta zena najverovatnije, jer sam zavisnica od istih.
Ni ja nisam ništa drugo od Pekića čitala. Uzimala sam Godine koje su pojeli skakavci pa mi nešto nije išlo.
Uzeo sam juče tri knjige od Vuleta Žuriča, narodnjakova smrt i još dva naslova. Nisam stigao danas da čitam nikako jer sam imao dosta obaveza, sutra će valjda biti opušteniji dan pa da makar jednu završim.
Литерарно ми се врло допало, човек је обдарен и да пише, а они ванлитерарни, повремени излети, очито под утицајем дневне политике, као и и неке уопштене, и прилично површне констатације о овој средини и народу, баш ми се и нису толико свидели. Но, за човека који се нашао у тој трагичној ситуацији треба имати разумевања.I kako ti se dopalo?
Danas sam drzao u rukama Pekicevu knjigu ,,Vreme cuda``,moglo bi se to procitati u ovim apokalipticnim sneznim danima.