Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Ooo, šeme na književnostiZnala sam ja da će od tebe postati nešto.
Ako, ako. Ne treba mi domen, daj neku solarnu valutu, pa da razmislim.
I ja se slazem. Ja sam za solarni nacin placanja. Pare na Sunce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooo, šeme na književnostiZnala sam ja da će od tebe postati nešto.
Ako, ako. Ne treba mi domen, daj neku solarnu valutu, pa da razmislim.
Čitam ŽENE os Bukovskog. Čovek je ubojitiji nego ikada. I to ga stalno saleću mega lepotice, ne mora ni da muva nego samo kaže nešto tipa ''hoću da te .ebem'' i one automatski uleću u njegov krevet.![]()
Otkud znaš da ne pali? Jesi probo nekad?
Sad ste me zbuniliA jesi li ti probao quentine?
I kako posle čovek da ne voli Bukovskog![]()
Je l' ovo trandža?
Pročitala sam i dramski komad U potpalublju. To je skraćena verzija već kratkog romana. Pitam se, koliko li traje?
I kako posle čovek da ne voli Bukovskog![]()
A bi li mi objasnio kako da ga voli?
Bukovski se ili voli ili ne voli. Nema tu šta da se objašnjava!
I nije mi jasna ta njegova potencija jer je bio mrtav pijan od jutra do sutra, a znamo da u tom stanju od seksa nema ni "q",.
Ih, pa to je malo pjesničke slobode. Što ste toliko bukvalni. I ja da pišem knjige, bio bih najveći frajer u njima.
Nisam sigurna da bi bio tako mastovit kao on. Ako se ne varam , bas u toj knjizi "Zene" nesto mu se opasno priyebalo, nije imao nista
zgodno pri ruci , nego neku vaznu ( za cvece)Cini mi se da ga je s oprostenjem jedva i izvukao, mozda je zvao i klonfera
u pomoc ( Klonfer je predratna rec za limara).
Ja ga volim, ali samo da ga jednom citam. Citala sam i te " Zene", stvarno sam se i ja cudila od kud toliko zena
koje samo cekaju da ih on poyebe, mada koliko se secam, nesto bas i nisu bile atraktivne. Neke u sa viklerima,
cigaretom u ustima, kucna haljina, zarozane carape, ali on nije pravio pitanje.
I nije mi jasna ta njegova potencija jer je bio mrtav pijan od jutra do sutra, a znamo da u tom stanju od seksa nema ni "q",.
Svidjaju mi se njegove slike iz Amerike izmedju dva rata, a i beskrajno je duhovit,.
Šta kod njega ima da se voli?Bukovski se ili voli ili ne voli. Nema tu šta da se objašnjava!
Ova priča je na nivou urbanih mitova koji se prepričavaju po srednjoj školi.
Imao je Bukovski i duhovitije trenutke.