Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzejn Ejr od Sarlote Bronte .. Odusevljena sam.
прочитала и "Рингишпил" Јелене Бачић Алимпић и више сам него одушевљена.

Jelena Bačić Alimpić : Džejn Ejr - 1:0
...zato što proizvodi oduševljenje intenziteta iznad opšteprihvaćene skale oduševljenosti.

Inače, čitam pomalo zbirku tekstova ''Stenli Kjubrik'' (intervjui, recenzije, itd), a pomalo Fremptonovu ''Kritičku istoriju moderne arhitekture''. Beletristika će da sačeka.

Onda obavezno računaj na osam delova. da prešišaš Pekića.:)

Ne znam. Zavisi od moje inspiracije i materijala. Ipak, nema potrebe da se ja poredim sa bilo kim ili da neko pokusava da se poredi sa mnom. Moja knjizevnost je iskrena. Nema mesta nelogicnim fikcijama, presudan je samo kvalitet.

Dzejn Ejr od Sarlote Bronte .. Odusevljena sam.

I ja. Mnogo volim tu knjigu. Bas me je moj menidjer pitao da drzim casove engleskog njegovom sinu. On jeste stariji od mene, ali ne bih se nikako zaljubila u njega. Jeste sladak, ali sam bila u vezi sa njegovim bratom i tatom. Moja drugarica Tea je u vezi sa njim, ali to ne smem da spominjem, jer ne zna njegova zena.

Ne znam. Zavisi od moje inspiracije i materijala. Ipak, nema potrebe da se ja poredim sa bilo kim ili da neko pokusava da se poredi sa mnom. Moja knjizevnost je iskrena. Nema mesta nelogicnim fikcijama, presudan je samo kvalitet.

I ja. Mnogo volim tu knjigu. Bas me je moj menidjer pitao da drzim casove engleskog njegovom sinu. On jeste stariji od mene, ali ne bih se nikako zaljubila u njega. Jeste sladak, ali sam bila u vezi sa njegovim bratom i tatom. Moja drugarica Tea je u vezi sa njim, ali to ne smem da spominjem, jer ne zna njegova zena.

:lol:

Kad nije franucuski :lol:

Onda obavezno računaj na osam delova. da prešišaš Pekića.:)

Počela sam jutros Umetnost vožnje po kiši, roman koji se prodaje ovih dana uz Gloriju. Nisam kupila, pozajmila sam iz biblioteke. Interesantno je to da je pripovedač pas. Inače knjiga je posvećena Ajertonu Seni, on je najbolje vozio po mokrom terenu. Laka literatura, štono kažu za plažu, ja sam u oba pravca busom već stiga do 56. strane.

A po snegu? I to Mika? :heart:

Ja uopste ne kapiram ko je tu tata, ciji, da li je Cica sa bratom u vezi, ili samo sa tatom, a njena drugarica sa bratom, ili
je zapravo njen decko sin tog tate, totalna konfuzija. Ybe lood zbunjenog.

Na zalost, moram da primetim da ti ne pratis moje postove i teme, a to nije dobro i zato ne znas sta se desava. Dakle, ja sam sada igracica. Imam malu grupu sa dve drugarice Bebom i Teom. Nasa grupa ima menidjera, a on je i moj menidjer, kada sam bila Pevacica. Ranije sam bila u vezi sa menidjerovim bratom, pa kada smo raskinuli zapocela sam vezu sa njegovim tatom. na zalost, taj njegov brat je veoma uskih pogleda, pa se naljutio zbog toga, a posle se naljutio i menidjerov tata, pa bas nisam u dobrim odnosima sa njima dvojicom. Ja imam decka, koji je potpuno van estradnih tokova. On je gradjevinski inzenjer i mnogo mi se svidja. Mislim da cu se udati za njega.

Na zalost, moram da primetim da ti ne pratis moje postove i teme, a to nije dobro i zato ne znas sta se desava. Dakle, ja sam sada igracica. Imam malu grupu sa dve drugarice Bebom i Teom. Nasa grupa ima menidjera, a on je i moj menidjer, kada sam bila Pevacica. Ranije sam bila u vezi sa menidjerovim bratom, pa kada smo raskinuli zapocela sam vezu sa njegovim tatom. na zalost, taj njegov brat je veoma uskih pogleda, pa se naljutio zbog toga, a posle se naljutio i menidjerov tata, pa bas nisam u dobrim odnosima sa njima dvojicom. Ja imam decka, koji je potpuno van estradnih tokova. On je gradjevinski inzenjer i mnogo mi se svidja. Mislim da cu se udati za njega.

Ja mislim da ni ti sama ne znas sta se kod tebe desava. Naime, ja zapamtih jednog advokata u koga si smrtno zaljubljena, a i on u tebe, ali
je momentalno ozenjen, naravno nesrecno, i ti sada cekas da se on razvede, a i mi rasplet te tragedije.
Kad ono sada gradjevinski inzenjer!!! Ja ti savetujem da tog ne ispustas, bas su pametni, IQ da prostis 32 cm.

I ja sam se uvek lepila za likove sa ETF, a i udadoh se za jednog.

Ja mislim da ni ti sama ne znas sta se kod tebe desava. Naime, ja zapamtih jednog advokata u koga si smrtno zaljubljena, a i on u tebe, ali
je momentalno ozenjen, naravno nesrecno, i ti sada cekas da se on razvede, a i mi rasplet te tragedije.
Kad ono sada gradjevinski inzenjer!!! Ja ti savetujem da tog ne ispustas, bas su pametni, IQ da prostis 32 cm.

I ja sam se uvek lepila za likove sa ETF, a i udadoh se za jednog.

Advokat je proslost. Vec sam mesec i po dana u vezi sa ovim gradjevinskim inzennjerom. On je raskinuo dugogodisnju vezu, mislim da je neka tvoja vrsnjakinja. Ja sam to primetila da su nekako uvek filoloskinje uvek zaljubljene u te Etf, gradjevince, masince, ili kako ja volim da kazem: "Deo sa tim beskorisnim fakultetima."

Je li neko čitao Feliks, od Vladimira Kecmanovića i kakav je sud?

Ja sam citala. Sud nije nikakav, sud moze biti istinit ili neisitinit, a misljenje je obrazlozenje svog shvatanja knjige. Knjiga je glupa. Bolje da je nazvao "Miser", nego sto se zove "Feliks".

Znam, znam. I ja sam bio rijetka biljka: muško na Filološkom. Sve sam naučio o depilaciji i menstruaciji.

Pa, to ti je vaznije i korisnije u zivotu od Bernulijeve jednacine i aerodinamicnog profila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back