Lily Anne
Veoma poznat
- Poruka
- 14.849
Dzejn Ejr od Sarlote Bronte .. Odusevljena sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
прочитала и "Рингишпил" Јелене Бачић Алимпић и више сам него одушевљена.
Onda obavezno računaj na osam delova. da prešišaš Pekića.![]()
Ne znam. Zavisi od moje inspiracije i materijala. Ipak, nema potrebe da se ja poredim sa bilo kim ili da neko pokusava da se poredi sa mnom. Moja knjizevnost je iskrena. Nema mesta nelogicnim fikcijama, presudan je samo kvalitet.
I ja. Mnogo volim tu knjigu. Bas me je moj menidjer pitao da drzim casove engleskog njegovom sinu. On jeste stariji od mene, ali ne bih se nikako zaljubila u njega. Jeste sladak, ali sam bila u vezi sa njegovim bratom i tatom. Moja drugarica Tea je u vezi sa njim, ali to ne smem da spominjem, jer ne zna njegova zena.
Onda obavezno računaj na osam delova. da prešišaš Pekića.
Počela sam jutros Umetnost vožnje po kiši, roman koji se prodaje ovih dana uz Gloriju. Nisam kupila, pozajmila sam iz biblioteke. Interesantno je to da je pripovedač pas. Inače knjiga je posvećena Ajertonu Seni, on je najbolje vozio po mokrom terenu. Laka literatura, štono kažu za plažu, ja sam u oba pravca busom već stiga do 56. strane.
Jeste sladak, ali sam bila u vezi sa njegovim bratom i tatom.
Tvoji memoari bi bili posebno interesantni. Ne znam ni za jedan slučaj zabavljanja oženjenog čoveka i nevine devojke. Otvorila bi nam nove vidike...![]()
Ja uopste ne kapiram ko je tu tata, ciji, da li je Cica sa bratom u vezi, ili samo sa tatom, a njena drugarica sa bratom, ili
je zapravo njen decko sin tog tate, totalna konfuzija. Ybe lood zbunjenog.
"Zar je to Čovek", Primo Levi pisac, čovek koji je preživeo Aušvic, i u knjizi je predstavio svoj boravak tamo. Surovo, jednom rečju![]()
Na zalost, moram da primetim da ti ne pratis moje postove i teme, a to nije dobro i zato ne znas sta se desava. Dakle, ja sam sada igracica. Imam malu grupu sa dve drugarice Bebom i Teom. Nasa grupa ima menidjera, a on je i moj menidjer, kada sam bila Pevacica. Ranije sam bila u vezi sa menidjerovim bratom, pa kada smo raskinuli zapocela sam vezu sa njegovim tatom. na zalost, taj njegov brat je veoma uskih pogleda, pa se naljutio zbog toga, a posle se naljutio i menidjerov tata, pa bas nisam u dobrim odnosima sa njima dvojicom. Ja imam decka, koji je potpuno van estradnih tokova. On je gradjevinski inzenjer i mnogo mi se svidja. Mislim da cu se udati za njega.
Ja mislim da ni ti sama ne znas sta se kod tebe desava. Naime, ja zapamtih jednog advokata u koga si smrtno zaljubljena, a i on u tebe, ali
je momentalno ozenjen, naravno nesrecno, i ti sada cekas da se on razvede, a i mi rasplet te tragedije.
Kad ono sada gradjevinski inzenjer!!! Ja ti savetujem da tog ne ispustas, bas su pametni, IQ da prostis 32 cm.
I ja sam se uvek lepila za likove sa ETF, a i udadoh se za jednog.
ili kako ja volim da kazem: "Deo sa tim beskorisnim fakultetima."
U Beogradu imas taj deo gde su ti beskorisni fakulteti, na koje idu osobe, koje misle da su najvanije na svetu.
Znam, znam. I ja sam bio rijetka biljka: muško na Filološkom. Sve sam naučio o depilaciji i menstruaciji.
Je li neko čitao Feliks, od Vladimira Kecmanovića i kakav je sud?
Znam, znam. I ja sam bio rijetka biljka: muško na Filološkom. Sve sam naučio o depilaciji i menstruaciji.
U Beogradu imas taj deo gde su ti beskorisni fakulteti, na koje idu osobe, koje misle da su najvanije na svetu.
Je li neko čitao Feliks, od Vladimira Kecmanovića i kakav je sud?
Pa vidis , morala sam i ja da shipchim do Vuka jer na mom studirao Quentin![]()
Aha! To je smesno, je l' tako? Ok. Smesno je, samo ja bas ne razumem.
Quentin i ja razumemo, sa istog smo faksa pa znamo tu problematiku.
Uf tamo neki ludaci, mnogo genijalni, neki cvikeri sa debelim staklima, Bog da te sacuva.Mi sa matematičkog se slabo razumemo u te stvari.![]()
Citala sam je, jako mi se dopala, i zaista je upecatljiva.I Kradljivicu Knjiga sam progutao za nekoliko dana, brzo se čita i zanimljiva priča a baš je upečatljiva. Iz perspektive Smrti se pripoveda o devojčici u Nacističkoj Nemačkoj, Minhen.