Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Lamar, očekivala sam da pročitam tu rečenicu Igora Mandića! Tako si je najavila, pa ništa. Makar je prepričaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emiru Kusturici, Tomici Milosavljevicu (operacija u Nemackoj), Ljiljani Smailovic…Pa ne znam Bi da li bi imala taj efekata kada bi se izvukla samo ona iz cele knjige, i iz te tuzne pretuzne epizode iz njegovog zivota. Nisam je ni zapamtila od reci do reci. Ali taj ton koji ona ima na ikavici, to je nesto sto mi zuji u usima i dan-danas, iako sam je citala pre 4-5 godina valjda.Lamar, očekivala sam da pročitam tu rečenicu Igora Mandića! Tako si je najavila, pa ništa. Makar je prepričaj.
...Isto tako pamtim najusamljenijeg decaka na kugi zemaljskoj. Robert Nurijev, u knjizi Igrac - Kolom Meken (biografija o Nurijevu). To je romansirana biografija, sigurno ne spada u vrhove svetske knjizevnosti (mada svakako nije ni losa), ali meni je savrseno docarala svemirsku usamljenost nekoga ko je drugaciji - poseban.
A za sve je u stvari kriva ona devojcica iz zadnje klupe sto se puno sminka, nosi minice i izaziva decakeKad macke nema, misevi kolo vode.![]()
![]()
![]()

Da, to su knjige koje vam otvore oci za neke stvari koje ne vidjate u realnom zivotu na svakom korakuTo je meni uradila autobiografija Martine Navratilove (koju sam pročitala sasvim slučajno).

Ja slabo nesto autobiografije i biografije citam, narocito ove novije. Citala sam pre par godina "Purpurna reka" Cvetana Slepceva i to je jedna od najbezveznijih knjiga koje sam ikad procitala. Kao neki jeftin film, a sa svake strane autobiografov ego ti skace u facu "vidi me, kakav sam mangup". Blah...
A za sve je u stvari kriva ona devojcica iz zadnje klupe sto se puno sminka, nosi minice i izaziva decake![]()

Cenovnike turističkih agencija.......

Mene više interesuje koji ima najbolju bibliotekarku.......I, koji hotel ima najbolju biblioteku?![]()

Procitao Lovca... Odlicna knjiga, od mene velika preporuka![]()
Ja kad sam uzela nisam se zaustavila sve do samog kraja.
Postala zavisnica.
A epsku fantastiku nisam uopste mirisala sve dok nisam uzela PLIV i kasnije Igru...
Na ``cekanju`` mi je Igra vetra. Isto je EF.
Možda sam ja to prerasla. Ne kažem da je glupa, samo nije po mom ukusu. Eto...Sta sam ti rekla? Tako je tuzna, je l' da?
Jeste mada nije mnogo tuznija od filma...
Ja sam prvo pročitala knjigu, pa tek kasnije gledala film, To mi je pomoglo. Mislim da je bilo obrnuto, mnogo toga ne bih shvatila.