A, ti si razveden? Koliko imas godina?
Razveden bas.Imam 42.Malo li je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ti si razveden? Koliko imas godina?
Izvini, luciusse!
Ja sam se isto tako ispalila sa tom portugalskom kaludjericom. Imali smo da pisemo neki esej u sredjoj iz knjizevnosti na romanskim jezicima. Ja sam tada bila zaljubljena u jednog mog profesora, ali on je bio mnogo zalupan. I uzmem ja da procitam to kao srce gori i bla, bla. Posle dva dana se vise nisam ni secala knjige. Napisala sam esej, isla na razgovor kod skolskog psihologa, a njen muz mi se inace nabacivao. I gotovo!
Razveden bas.Imam 42.Malo li je?
Raddo, molim te, nemoj to da radis!
Cico, ako se malo potrudiš mogu na podforumu da se nađu i luciussove slike.
Da li je neko od vas citao knjigu jednog od najomrazenijih politicara ikada Adolfa Hitlera "Moja Borba " ?
Naravno znam o cemu se radi u knjizi ali me zanima da li je knjiga zanimljiva ili ne..Naravno za one koje su citali me zanima misljenje ?
Savrseno.A zasto ste se razveli? Jesi li postavljao mozda sliku na "Krstaricu"? Visina? Tezina? Hajde, opisi se malo!
Citao sam ja i imam tu knjigu.
U knjizi ima i stvari u kojima je Hitler u pravu.Naravno ja sam protiv njega generalno.Samo Hitler kao takav ne moze se gledati izdvojeno kao sto ga mnogi gledaju.
Nisu svi Nemci kao on ali ipak on ima veze sa nemackom civilizacijom,sa njihovim vekovnim ciljevima itd.
Da bi se shvatila njegova pojava mora se malo sire znati nemacka,evropska pa i nasa istorija.
Fridrih nice je lepo rekao da kad god je Nemacka bila mocna i jaka,tad je cela Evropa zivela u strahu.Upravo je to bilo u doba Hitlera,to je bilo i u doba Bizmarka,ali i danas.Jer velike sile ne menjaju politiku,imaju iste ciljeve vekovima.
Danasnja nemacka moc isto zeli sto i ona 1914. ili ona 1939.Mi i Balkan smo dobar primer.
Raddo, molim te, nemoj to da radis!
A pored toga je i zena.zena svakako akademski ne moze daleko ici.Zene ne mogu voditi duboke intelektualne i akademske razgovore.
Uglavnom zene mere sve merom svog materijalnog interesa,a i iz pisanja Nore se vidi da je materijalista.
No mnogi su danas materijalisti.
Otuda oni umetnost i vide samo kao zabavu.
.zena svakako akademski ne moze daleko ici.Zene ne mogu voditi duboke intelektualne i akademske razgovore.
Uglavnom zene mere sve merom svog materijalnog interesa,a i iz pisanja Nore se vidi da je materijalista.
Eh sad,necemo sve u sitna crevca.
Ti i svako ko zeli moze se javiti kod mene.Mislim da sam i ranije ostavljao link.
https://www.facebook.com/vladan.vujic.9
I ja sam tebe molila da budeš fina.![]()
Zar ti nisi trgovac? Ja sam shvatila da ti prodaješ knjige.
Jeste,prodajem knjige vec 5 godina.U trgovini sam 20 godina.Pa ipak sto se tice knjiga ne vidim sebe bukvalno kao trgovca knjigama i ako od te prodaje zivim. Na prvom mestu sam ljubitelj knjiga a tek posle prodavac. Ja sam knjige citao i kada sam trgovao ranije drugim starima,ne knjigama.
Naravno. Pitam te zato što još nisam upoznala trgovca koji prezire materijalno.
Pazi, ili prezire materijalno ili je strašno loš trgovac, kad živi u stanu od 16 kvadrata.
Na zalost, nemam fejsbuk, posto su mi hakovali nalog, ali cu videti kod drugarice.
Raddo, ja sam fina, vidis da sam se sa njim nasla na istoj talasnoj duzini. Vidis, mozda ta tvoja greska bude fatalna za mene.![]()
Ova vrela cica je ona bivsa pevaljka?
De nadje mene da smara.
Avatar ti je kao da si ga pročitala.![]()
Bas si me nasmejala komentarom, iako mi avatar place.
Navikla sam ja na takve knjige.
Nista me ne moze iznenaditi.
A to mi je i struka.