Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao boze kada god odem da kupim kakvo stivo za citanje,upropastim se skroz.Jao boze moj.Kupim ja danas 100god samoce konacno da procitam,jedva stignem peske do knjizare,sav ozaren platim 500din za knjigu od 300str.Jaooooooooooooo kad sam stigo kuci,a knjiga hrvatska.:dash::dash::dash::dash::dash:I to ne ona hrvatska,na hrvatskom,nego neko ***** od jezika ,nesto da me ubijesh ako znam sta je to.Msm npr.od kada to hrvati govore HISTORISKI umesto povjesno,msm WTF.Ti se jadni hrvati upletoshe u neke fantazije o samostalnom jeziku da jadni ne znaju sta rade,sopstvene reci skrnave.Uglavnom za neverovatno povljnu cenu sam dobio odlicnu knjigu na nekom vanzemaljskom jeziku.Sutra idem u Delfi kod skca da pokusham da vratim ovo stvorenje....Samo da upozorim ljude da paze sta kupuju.U Srbiji svi gledaju gde da te zajebu. :(:(:(:(:(
p.s Apelujem da se ne kupuju knjige,vec da se uzimaju striktno iz biblioteka kako Majstor i margarita Bulgakova kostaju 1700dinara,a Carobni breg kosta nepune 2000,msm daj ****** ni jedan roman ne vredi toliko u zemlji gde je prosecna plata izmedju 19 i 25 000:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

U poslednjih pola godine sam ozbiljno zapostavila citanje i zadnje nedelje procitah 2 fine knjizice. Lagana literatura, ali prilicno OK napisano.
Mirjana Jovanovic-Dovoljan Razlog i Toni Parsons-Za moju malu.
Inace sam bila zestoki protivnik oba pisca, ove knjige sam dobila sam za pokon.

Nisu lose, za prijatno popodne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back