Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završih sinoć Karamazove z:cry:z:cry:z:cry:z:cry:
Fantastična knjga, par situacija me baš rastužilo z:(
Ali što sam se sinoć isplakala na samom kraju :rida::rida:
Evo i maloprije sam opet pročitala poslednje poglavlje i opet sam plakala z:cry:

Toliko sam pod utiskom da mi se trenutno ništa ne započinje da taj utisak ne pokvarim, ali ''Idiot'' već čeka na polici z:)

Poslednji mi je bio apokaliptican ,,Put,, - dobitnika Pulicerove nagrade 2007. i sita sam se isplakala, a sada citam mog Stivena Kinga i po drugi put (posle 20 godina) ,,Talisman,, - cisto da se podsetim.
Da mi neko napise vredi li citati ,,Nocnu strazu,, odn. ,,Dnevnu strazu,, - onog... ruskog pisca, zaboravih mu ime? Pliz?!
Сергеј Лукјањенко.

Не знам вреди ли. Пробај, па види. z;)

Све зависи како ти то доживиш.

А, свака књига, заправо - вреди, овако или онако.

:snesko5:

Poslednji mi je bio apokaliptican ,,Put,, - dobitnika Pulicerove nagrade 2007. i sita sam se isplakala, a sada citam mog Stivena Kinga i po drugi put (posle 20 godina) ,,Talisman,, - cisto da se podsetim.
Da mi neko napise vredi li citati ,,Nocnu strazu,, odn. ,,Dnevnu strazu,, - onog... ruskog pisca, zaboravih mu ime? Pliz?!

Nocna straza je onako,prosecna.Mozes da je procitas ako oces.
A,dnevna straza je uzas zivi,ne znam da li je gori prevod ili kvalitet,mogao bi sada da citiram delove ove uzasne knjige ali necu,samo preskoci.Uzmi da citas Iperiju V od Viktora Peljevina jedan od najboljih vampire knjiga koje sam dugo citaoz:)

12_0.jpg

jao letos tri meseca nisam imala net...pa sam gutala sta sam stigla, i podsetila se kako je to bilo kad do pre dve godine nisam imala adsl da dangubim ...citala sma uvek nesto...sad sam zatajila...al odrzavam neku kondiciju, svratim do biblioteke pa uhvatim nesto...
jesenas sam vratila adsl ali sam se zainatila da cu da se vratim u staru formu sa citanjem i polako se vracam :zskace:
trenutno citam "Gormengast" 3. deo i "Kradljivica knjiga"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back