Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Jel citao neko od vas Frenzena i sta mislite?
Mislimo sve najbolje, a citali smo ga od jutra do sutra.
Frenzen je danas prvi izbor u americkoj knjizevnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislimo sve najbolje, a citali smo ga od jutra do sutra.
Frenzen je danas prvi izbor u americkoj knjizevnosti.
Hehehhe, uzmi Korekcije, malo i klasican, prelep americki roman.I sa cim poceti? Sta si ti citala i sta ti se dopalo?
Oblomov mi je omiljeni ruski roman, briljantno delo.
Мени су се више свиђала она друга два његова романа: Обичан догађај и Понор.Meni u medjuvremenu ( procitala sam ga tek prosle godine= prvo citanje , a bice barem i drugo)
to je najlepsi ruski roman.
Običan događaj sam čitao, dobar je roman, ali nije mi se dopao kao Oblomov. Dok Ponor još uvek nisam pročitao.Мени су се више свиђала она друга два његова романа: Обичан догађај и Понор.
Meni ne moze da se vise svidi bila koja druga ( i ne samo njegova) knjigaМени су се више свиђала она друга два његова романа: Обичан догађај и Понор.
Običan događaj sam uzeo iz biblioteke, a Oblomova sam kupio od uličnog prodavca, izdanje Matice srpske iz 1949.A gde nabavljate te knjige? Ja ovde mogu da nadjem neke stare, stampane u DDR-u,
a to ne volim. Oblomova izdaju redovno barem jednom godisnje.
Meni ne moze da se vise svidi bila koja druga ( i ne samo njegova) knjiga
A gde nabavljate te knjige? Ja ovde mogu da nadjem neke stare, stampane u DDR-u,
a to ne volim. Oblomova izdaju redovno barem jednom godisnje.
Обичан догађај такође из библиотеке (градске) а друге две купио половне пре неку деценију.Običan događaj sam uzeo iz biblioteke, a Oblomova sam kupio od uličnog prodavca, izdanje Matice srpske iz 1949.
"Uhvati zeca" Lane Bastašić...neobična i nimalo romantična priča o narušenom prijateljstvu između dve žene
otvorio sam knjigu jednom u knjižari na nekoj nasumičnoj strani i pričale su o nekim spermama tako da...