Truman
Elita
- Poruka
- 23.598
Iako nisam ljubitelj toliko SF-a čitao sam neke stvari od njega i oduševio se. Definitivno želim i ovo da pročitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Црни лед, Мајкл Конели
Тврдо кувани кримић у фазону Рајмонда Чендлера. Нешто слабији стил, али Конели заплетом држи пажњу...за сада. Књига је доста обимна за овај жанр, видећемо коначан утисак.
Moja preporuka za tebe je Harlan Koben. Probaj neku njegovu knjigu na primer: Nikom ni reči. Izuzetno čitko pisano, brzo i lako se čita, zanimljiva priča i drži pažnju do kraja, odnosno tera te da je čitaš. Good luckJa retko čitam i imam brdo knjiga i kad krenem da čitam neku knjigu ako nema neka hemija između mene i te knjige ja bataljujem.
Pre par godina jedna knjiga je ostavila jako dubok utisak na mene i sećam se da sam se isplakao kao kiša dok sam je čitao u pitanju je ''Zato što te volim'' od Gijom Musoa,inače čitao sam još malo pa sve njegove romane i taj pisac mi baš leže.Sad sam počeo čitati ''Možda nebo zna'' isto od njega ali već na polovini knjige me smorio.Meni treba neki roman da me dodirne,da mi aktivira osećanja,ne mogu ja ove plitke vode.
Kada sam bila u srednjoj školi, negde valjda treća godina, imali smo tu knjigu za lektiru. Mene je tada sa 17 godina jako mrzelo da je čitam, neke druge stvari su me interesovale i mislila sam biće mi dosadna. Na času mene prozove profesorka da ispričam svoje mišljenje o knjizi, ja kažem nisam je pročitala i dobijem keca. Nekoliko godina kasnije dok sam bila na faksu, ja uzmem knjigu i pročitam. To je i danas jedna od mojih omiljenih knjiga. I dalje govorim sebi ej glupačo mogla si i u srednjoj da je pročitaš ne bi dobila onog kecaNa Drini ćuprija - Ivo Andrić, posle više od 20 godina sam je ponovo u jednom dahu pročitala
Da li si čitala Travničku hroniku? Meni je taj roman draži od Na drini ćuprija, mada je i on odličan.Kada sam bila u srednjoj školi, negde valjda treća godina, imali smo tu knjigu za lektiru. Mene je tada sa 17 godina jako mrzelo da je čitam, neke druge stvari su me interesovale i mislila sam biće mi dosadna. Na času mene prozove profesorka da ispričam svoje mišljenje o knjizi, ja kažem nisam je pročitala i dobijem keca. Nekoliko godina kasnije dok sam bila na faksu, ja uzmem knjigu i pročitam. To je i danas jedna od mojih omiljenih knjiga. I dalje govorim sebi ej glupačo mogla si i u srednjoj da je pročitaš ne bi dobila onog keca![]()
Nisam, pročitaću sigurno.Da li si čitala Travničku hroniku? Meni je taj roman draži od Na drini ćuprija, mada je i on odličan.