nenasBG
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Nedelja je, zna se: spanac pire, krompir pire (volim saren tanjir), fasirane snicle, kupus salata i lenja pita sa jabukama (bila topla pa narod ostavio za posle podne)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo u opštem haosu ovih dana, noćas zaglavili (došli kući jutros oko 7h) u poslovima, sva sam nikakva čitav dan...
Ručali "tešku improvizaciju": izdinstala crveni luk, dodala na kockice sečenu pa fino uprženu slaninicu (onako hrskavu), malo mlevenog mesa, belo vino, šampinjone i začine. Na kraju umešala pavlaku, sve pomešala sa skuvanom testeninom, prekrila tankim listićima sira i turila u rernu.
Nije bilo ni loše...
Joj... bila sam u takvom haosu, da je bilo dana da se uveče setim kako nisam ni ručalaJel' se ovde ne jede svaki dan? Sto ne pisete nista, mrzi vas?E pa ovako: mi danas sve mere preterali; nocas se u velikom loncu kuvala dimljena kolenica, pred rucak se tu ubacili krupni krompiri, lovorov list i biber, pa se na stolu nasao i vec pomenuti matori, izrendani, ljuti ren i naravno salata od kiselog kupusa sa alevom paprikom odozgo. I ubismo se na pravdi boga
![]()
Jagnjeću sarmu u maramici ,waldorf salatu i kolače![]()