Šta ste danas jeli?

Omanje brdo klope spremno.
Oko 4kg hrane, kalorije ne brojim ne bavim se tim.

MADAFAKA LEC DU DIS!

20210719_192827.jpg

20210716_215838.jpg

:trlja:tu kombinaciju jos nisam probala....deluje mocnooooo :vatromet:
Kako nije....ispečeš palačinke....nafiluješ po želji...poređaš u pleh....umutiš 3 žumanca sa šećerom u malo mleka,dodaš vanilin šećer i ekstrakt, kašiku brašna. Ugreješ pola litre mleka i sipaš polako ovo što si umutila i mešaš dok se malo ne zgusne. Preliješ palačinke i u rernu kratko.....

Rezultat je fantazija :aha:

Kako nije....ispečeš palačinke....nafiluješ po želji...poređaš u pleh....umutiš 3 žumanca sa šećerom u malo mleka,dodaš vanilin šećer i ekstrakt, kašiku brašna. Ugreješ pola litre mleka i sipaš polako ovo što si umutila i mešaš dok se malo ne zgusne. Preliješ palačinke i u rernu kratko.....

Rezultat je fantazija :aha:
Ja ću to da probam, stalno mi ostaju žumanca, jer belanaca potrošim za royal. A jel si probao sa nečim drugim da filuješ, vidim da se spominju gore orasi, ali moji ih ne vole?

Ja ću to da probam, stalno mi ostaju žumanca, jer belanaca potrošim za royal. A jel si probao sa nečim drugim da filuješ, vidim da se spominju gore orasi, ali moji ih ne vole?
domaći pekmez od kajsija je meni najbolja varijanta....a ti po volji, možeš sa bilo čime..meni danas zapali orasi(ja ih i obožavam pride) alui najčešće džem stavim. Može i nutela naravno samo mi prejako to.
Ili ovo što Lori kaže krem sir,suvo grožđe....

Ma šta god ti prija

Back