- Poruka
- 15.545
Omanje brdo klope spremno.
Oko 4kg hrane, kalorije ne brojim ne bavim se tim.
MADAFAKA LEC DU DIS!
MADAFAKA LEC DU DIS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaoOmanje brdo klope spremno.
MADAFAKA LEC DU DIS!
Pogledajte prilog 971304
Pogledajte prilog 971305

Palačinke sa orasima u kremu od vanile....sve ostalo sam zaboravio![]()
tu kombinaciju jos nisam probala....deluje mocnooooo 
Palačinke sa orasima u kremu od vanile....sve ostalo sam zaboravio![]()
,,, ma tu nisu čista posla , krije kompletni recept,,,tu kombinaciju jos nisam probala....deluje mocnooooo
![]()
Kako nije....ispečeš palačinke....nafiluješ po želji...poređaš u pleh....umutiš 3 žumanca sa šećerom u malo mleka,dodaš vanilin šećer i ekstrakt, kašiku brašna. Ugreješ pola litre mleka i sipaš polako ovo što si umutila i mešaš dok se malo ne zgusne. Preliješ palačinke i u rernu kratko.....tu kombinaciju jos nisam probala....deluje mocnooooo
![]()

aha...i ja tako mislim...deluje suvise...dobro....,,, ma tu nisu čista posla , krije kompletni recept,,,
ko zna sta ti sastojci tako u kombinaciji rade 
to su verovatno palacinke u šatou...obozavam ihPalačinke sa orasima u kremu od vanile....sve ostalo sam zaboravio![]()

Imam devojku aj sori.jao
predivno
ja sam jos htela da napravim krem supu od brokolija a posto nisam dobro zavrnula blender sve mi se prosulo
I sad gladna ne mogu da zaspim
Ja ću to da probam, stalno mi ostaju žumanca, jer belanaca potrošim za royal. A jel si probao sa nečim drugim da filuješ, vidim da se spominju gore orasi, ali moji ih ne vole?Kako nije....ispečeš palačinke....nafiluješ po želji...poređaš u pleh....umutiš 3 žumanca sa šećerom u malo mleka,dodaš vanilin šećer i ekstrakt, kašiku brašna. Ugreješ pola litre mleka i sipaš polako ovo što si umutila i mešaš dok se malo ne zgusne. Preliješ palačinke i u rernu kratko.....
Rezultat je fantazija![]()
domaći pekmez od kajsija je meni najbolja varijanta....a ti po volji, možeš sa bilo čime..meni danas zapali orasi(ja ih i obožavam pride) alui najčešće džem stavim. Može i nutela naravno samo mi prejako to.Ja ću to da probam, stalno mi ostaju žumanca, jer belanaca potrošim za royal. A jel si probao sa nečim drugim da filuješ, vidim da se spominju gore orasi, ali moji ih ne vole?

Odi da trosimo zajednovidi se da dobro trosis kalorije
![]()
Odi da trosimo zajedno![]()
mislim da cu ozbiljno razmisliti o pozivu