gost 73786
Domaćin
- Poruka
- 3.395
Bareno povrce,pohovano belo meso,crno vino...dorucak-musli sa jogurtom,vecera-pita sa bundevom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je negde postavljeno... ali gde, ne sećam se ni ja.Za rucak kuvala gulas sa pilecim dzigericama, ustvari to mi bilo i dorucak i vecera.
Smeh obavezno da mi das recept za puzice, sa slike mirisu do ovde.
Pogledaj na temi "hleb"... ili tako negde.... stvarno se ne sećam gde sam to pisala.Ja jela pasulj i kumanovski sudzuk, skuvala mi komsinica
Smeh sta bi s puzici?
Pogledaj na temi "hleb"... ili tako negde.... stvarno se ne sećam gde sam to pisala.
Domaca supica(ja znam da je kuvam), sarmice nashe banatske, gushcije, curece i pilece pecenje u saftu sa povrcem, pire krompir, salata od pavlake i pecene paprike, pecene paprike u vrucem ulju sa belim lukom, ljuta papricica, a na kraju dobosh torta, baklava i mnooooooogo sitnih kolacicca....
Ja od svega nishta, postim, sve je bilo za moje, a meni posna sarma sa sojomi bilo je dosta verujte...
![]()
Za rucak kuvala gulas sa pilecim dzigericama, ustvari to mi bilo i dorucak i vecera.
Smeh obavezno da mi das recept za puzice, sa slike mirisu do ovde.