gost 73786
Domaćin
- Poruka
- 3.395
Bareno povrce,pohovano belo meso,crno vino...dorucak-musli sa jogurtom,vecera-pita sa bundevom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je negde postavljeno... ali gde, ne sećam se ni ja.Za rucak kuvala gulas sa pilecim dzigericama, ustvari to mi bilo i dorucak i vecera.
Smeh obavezno da mi das recept za puzice, sa slike mirisu do ovde.

.
Ja i moj tata bismo mogli da je jedemo za sva tri obroka minimum mesec dana za redom
Ostali ukucani je vole umereno ali ipak je sada vec tri dana jedemo. Obicno prvu sarmu u sezoni napravimo za novogodisnju veceru ali evo ove godine smo nesto poranili
Pogledaj na temi "hleb"... ili tako negde.... stvarno se ne sećam gde sam to pisala.Ja jela pasulj i kumanovski sudzuk, skuvala mi komsinica
Smeh sta bi s puzici?

Pogledaj na temi "hleb"... ili tako negde.... stvarno se ne sećam gde sam to pisala.

i bilo je dosta verujte...

Domaca supica(ja znam da je kuvam), sarmice nashe banatske, gushcije, curece i pilece pecenje u saftu sa povrcem, pire krompir, salata od pavlake i pecene paprike, pecene paprike u vrucem ulju sa belim lukom, ljuta papricica, a na kraju dobosh torta, baklava i mnooooooogo sitnih kolacicca....
Ja od svega nishta, postim, sve je bilo za moje, a meni posna sarma sa sojomi bilo je dosta verujte...
![]()

Za rucak kuvala gulas sa pilecim dzigericama, ustvari to mi bilo i dorucak i vecera.
Smeh obavezno da mi das recept za puzice, sa slike mirisu do ovde.