Šta ste danas jeli?

oko 11h Dorucak kafa .
Preko dana brokoli (presan) i pecene leblebije .
Oko 21h ,z a veceru sam spremao potaz od sociva sa kurkumom, sotirani brokoli sa sargarepom , kimchijem i krompirom, capati od integralonog psenicnog brasna, i kuvani pirinac.
Pre spavanja 1 litra surutke

Naredjala kuvani karfiol i prelila jajima i brasnom, pa odozgo kisela pavlaka i prezla, pa u rernu.... ali nikako da se zapece, kada sam shvatila da je crkao grejac...Ohladila sam se:eek::sad2: Sreca da smo sve kore popekli prethodno vece, a ove za nedelju mozemo i sutra, ali vec na poslednjoj turi sinoc sam videla da nesto nije u redu i da se kore nisu lepo ispekle:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna: E toliko sam poludela. Grickam nokte, posto smo rucak jeli polu gotov:sad2: Rade je spremio grejac, da ga sutra ranom zorom ponese i kupi drugi, a onda namontira. Raspukao se i deformisao kao da je od gume :besna:

Naredjala kuvani karfiol i prelila jajima i brasnom, pa odozgo kisela pavlaka i prezla, pa u rernu.... ali nikako da se zapece, kada sam shvatila da je crkao grejac...Ohladila sam se:eek::sad2: Sreca da smo sve kore popekli prethodno vece, a ove za nedelju mozemo i sutra, ali vec na poslednjoj turi sinoc sam videla da nesto nije u redu i da se kore nisu lepo ispekle:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna: E toliko sam poludela. Grickam nokte, posto smo rucak jeli polu gotov:sad2: Rade je spremio grejac, da ga sutra ranom zorom ponese i kupi drugi, a onda namontira. Raspukao se i deformisao kao da je od gume :besna:
I ti se tome čudiš? :dontunderstand:
Koliko je ispekao, čudo da je i rerna u komadu!
;):heart:

oko 11h Dorucak kafa .
Preko dana brokoli (presan) i pecene leblebije .
Oko 21h ,z a veceru sam spremao potaz od sociva sa kurkumom, sotirani brokoli sa sargarepom , kimchijem i krompirom, capati od integralonog psenicnog brasna, i kuvani pirinac.
Pre spavanja 1 litra surutke
Čoveče, još imaš snage i da kuckaš posle tako snažnih obroka? Svaka čast! :eek::eek::eek:

Čoveče, još imaš snage i da kuckaš posle tako snažnih obroka? Svaka čast! :eek::eek::eek:

Ono sto me drzi je vecera,
ta vecera je BOMBA proteina & ugljenih hidrata visoke bioloske vrednosti.
Ja sam istreniran da ceo dan ne osecam glad a imam snage da
funkcionishem mnogo vishe od prosecnih ljudi.
Uvece se dopunjava "baza" i to onda drzi 24 sata.
Svakodnevno radim neke ekstremne fitnes vezbe i vozim bajs sat-dva .
Morash shvatiti jednu stvar, da pojedem 300 grama pirinca i 300 grama sociva skoro svakog dana. (osim kada ne jedem skoro nishta).
Ovako mi je OK,
i ne smeta mi,
a i nemam para za nista drugo .

eto toliko...

Za dorucak nista .
U principu nikada ne rucam,
jedino kada radim , u restoranu, posto je za DZ.
dakle , dolazimo do klope:

Sinoch sam spremao FALAFEL punjen mocarelom
Znaci za veceru:
falafel (oko 400gr) ,
u lepinji (1 luk, pola paradajza, kimchi , korijander) ,
pola glavice belog luka mmmm

+ mix u blenderu od (1 litra surutke + kashikom meda + manje vishe oko 150 gr kuvane cvekle)

i sasvim ok

Ono sto me drzi je vecera,
ta vecera je BOMBA proteina & ugljenih hidrata visoke bioloske vrednosti.
Ja sam istreniran da ceo dan ne osecam glad a imam snage da
funkcionishem mnogo vishe od prosecnih ljudi.
Uvece se dopunjava "baza" i to onda drzi 24 sata.
Svakodnevno radim neke ekstremne fitnes vezbe i vozim bajs sat-dva .
Morash shvatiti jednu stvar, da pojedem 300 grama pirinca i 300 grama sociva skoro svakog dana. (osim kada ne jedem skoro nishta).
Ovako mi je OK,
i ne smeta mi,
a i nemam para za nista drugo .

eto toliko...
Drago mi je da si ti OK i da se dobro osećaš. Izvini ako si moju opasku protumačio na drugi način. Poštujem tuđi red i uverenja. Poz.

Danas napravila čorbicu od brokolija i šargarepe, narendala sve (zajedno sa polovinom velikog krompira) i skuvala. Dobacila začine i na kraju dodala dve kašike pavlake. Niko nije komentarisao (nešto su nam bili zategnuti odnosi za stolom ;)), ali su pojeli.
Posle toga zapečen brokoli sa sirom i sitno sečenim kockicama slanine.
Ni to niko nije komentarisao, ali se sve pojelo. :)

oko 14h jednu vecu porciju kuvane soje sa nori & crvenom algom, shakom jecmenih pahuljica, kashikom semena lana, kurkumom ,mlevenim korijanderom , chillijem , belim lukom i miso pastom + porcija przenog pirinca

oko 19h jedna jabuka

oko 21h 80gr hamburske barene slanine, tri parceta "crnog" hleba i glavica belog luka

oko 01h jednu jabuku

Back