- Poruka
- 46.897
domaće kobasice i pire krompir, grčka salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

interesantno, nikad nisam kombinovala crveni sos sa tikvicama, samo beli + parmezankuvam sad fusile sa arabijata sosom i mladim tikvicama
zašto? savršeno iduinteresantno, nikad nisam kombinovala crveni sos sa tikvicama, samo beli + parmezan
pa sad si mi dao ideju, inace mi ranije nije palo na pamet uopstezašto? savršeno idu
Naravno, mlade zelene tikvice...imaju čvrstinu....ne one matore za pohovanje
![]()
Мени блитва, шарана задржиŠaran pecen u rerni i salata blitva sa krompirom

dogovorenoМени блитва, шарана задржи![]()

ja cu i krompir...saran moze sav NiniМени блитва, шарана задржи![]()

Кромпир се подразумева, и лимун, и бели лук и маслиново уље...немо ми то одвајат...ja cu i krompir...saran moze sav Nini![]()
moram da povecam kolicinu krompira i blitve kalo ste obe skocile na salatuja cu i krompir...saran moze sav Nini![]()

a naisla na Minu i mene...obe volimo da kuvamoooomoram da povecam kolicinu krompira i blitve kalo ste obe skocile na salatu![]()

sve mi se cini da više volite da jedete a drugi da spremia naisla na Minu i mene...obe volimo da kuvamoooo![]()

Ма дааај, откуд ти тоsve mi se cini da više volite da jedete a drugi da spremi![]()

reci joj...ne jedemo mi bas sve...saran je obicno mastan....mi samo eventualno oslic, pastrmke, tunjevine i tako te...Ма дааај, откуд ти то![]()

Може и лососreci joj...ne jedemo mi bas sve...saran je obicno mastan....mi samo eventualno oslic, pastrmke, tunjevine i tako te...
mislim da znaju ljudi...ako bas zele da nam skuvaju nesto![]()

Мени блитва, шарана задржи![]()
predomislila sam se.....meni šaran i blitva i krompir... vama slikaja cu i krompir...saran moze sav Nini![]()

salata je bila fantazija, baren krompir i barena blitva, ulje, beli luk i limunov sok mmmNemojte da kacite slike sa tim zelenisom spanac, blitva, alergican sam na to. A ne mogu ni da gledam, ni da mirisem. Nanosite mi dusevni bol.
Danas pileca pljeska, pekarski krompir i grasak.

Bez blitve bi bila jos bolja. Da ubacis crni luk i eto krompir salata.salata je bila fantazija, baren krompir i barena blitva, ulje, beli luk i limunov sok mmm![]()
За срце си ме ујела

А ја то не волим, никако...ни мирис не подносим.Bez blitve bi bila jos bolja. Da ubacis crni luk i eto krompir salata.![]()