- Poruka
- 63.764
Јаја на око...не памтим кад сам последњи пут, а обожавам.
Сир и љута папричица се подразумевају.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada ne znam sta bih, ja jaje na oko, sir i paradajz..omiljno miЈаја на око...не памтим кад сам последњи пут, а обожавам.

Ја на послу не могу, суботом и недељом обично нешто спремам, умесим, е, сад сам угодила себи, крајње себичноkada ne znam sta bih, ja jaje na oko, sir i paradajz..omiljno mi![]()

Вот?posle dvesta godina pravi pravcati
Mornarski sendvic
majko moja srece moje ijuuuuu

Moj dorucak svakog jutra loli meni
pogotovo pošto sam doručkovao ovsenu kašu![]()
mene ove nedelje ovas jako nadima, stomak mi ko kamen??Moj dorucak svakog jutra lol
Probaj sa jecmenim pahuljama i sojinim mlekom, samo mora da stoji bar pola sata jer sojin napitak se ne zagreva. Ja dodam i suvo grozdje i bananu unutra radi lakse probave.mene ove nedelje ovas jako nadima, stomak mi ko kamen??
Stvar navike, najcesce kupujem one usitnjene ovsene pahulje. A dorucak jedem nekako reda radi, pa mi ovakav ne pada tesko i ne oduzima vreme. Ogladnim naravno za 2 sataЈа не могу да замислим овас, лан и те ствари уопште, ни за један оброк.
А ја увек једем јачи и обилнији доручак, за ручак мање и не вечерам, зато мени ова варијанта није добра...мада, мислим да житарице неприпремљене термички стварно не бих могла.Stvar navike, najcesce kupujem one usitnjene ovsene pahulje. A dorucak jedem nekako reda radi, pa mi ovakav ne pada tesko i ne oduzima vreme. Ogladnim naravno za 2 sata![]()