Rotflajver
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
Hteo sam da kazem "i teritoriju"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba, to je napad na ''državu Kosovo'', te NATO će ih braniti.
Ako udarimo na šiptariju možemo komotno čekati intervenciju NATO.
Onda je najpametnije ostaviti narod da umre ili da ih protjeraju?
Meni nikako nije jasno zasto se ne insistira na 2000 policajaca i vojnika koji su trebali biti jos davno rasporedjeni na KOSOVU I METOHIJI.Mislim da bi takva sila bila sasvim dovoljna da odbrani narod dole
DA LI OVU CINJENICU NEKO NAMERNO I SVESNO ZABORAVLJA,
To je po rezoluciji 1244, sa kojom su sipci i ameri 2008. obrisali doope. Nema nista od toga.
Na kraju ce do toga i doci - kao u Hrvatskoj. Proterace deo njih, deo ce ostati da zivi tamo u katastrofalnim uslovima, kao u konc-logoru, i polako ce napustati to podrucje. U svakom slucaju, nece dobiti nista, kompromisa nema. Nagazili su nas zadnjih 20 godina i nastavice tako - gazice nas do sudnjeg dana bez i jednog jedinog kompromisa. Crno bez imalo belog...
Dok god bude ovaj odnos snaga u svetu, bice tako. Ako se promeni odnos snaga u korist Rusije, to je onda druga prica.
Igra u vezi Kosova je igra na sve ili nista. Ili je nasa vojska i policija proterana sa Kosova a nas narod tamo ponizen i getoiziran, ili su nasi tenkovi u Skadru - sredine nema, nije je bilo u poslednjih 100 i kusur godina naseg odnosa sa tim satanskim izmetom, nece je biti ni ubuduce.
Ma daj to je licemerno, otkud to da su siptarski partneri u srpskom rezimu, daj objasni nam. Razumem ja da oni ne postupaju onako kako bi trebalo ali da su bas partneri to nesto ne verujem.
Da ..ali realno mi mozemo samo na tome insistirati, da se izvrsi rezolucija1244.. Jedino pravnim putem mozemo da se borimo..to je istina
To bi mogao da bude sledeci potez...samo pitanje je da li bi na to pristali...ali ovo sto sam je predlozio bi ispala ucenaDa ..ali realno mi mozemo samo na tome insistirati, da se izvrsi rezolucija1244.. Jedino pravnim putem mozemo da se borimo..to je istina
Znaci prosto receno za one koji ne citaju sve: jednog po jednog sipca u nebo, dok nam ne omoguce kako bilo prisustvo...a to ce potrajati...Ђубре што врши функцију председника је три дана ћутало док су шиптарчине покушале да преузму север КиМ рачунајући да ће све брзо да се оконча по систему "пој'о вук магарца". Његови послушници су истовремено искључивали микрофон свакоме ко је покушао да у скупштирни говори о Косову и Метохији. Тек када је онај народ доле одбранио своје овде се неко нашао позваним да изиграва државника.
Ти очекујеш да тако неко учини било шта значајно за Србе и Србију?
Naravno da su partneri ne znam sta ti tu nije jasno. Na delu je postepeno priznavanje tzv nezavisnog Kosmeta. Sve sto su radili do sada, prihvatanje prvo standarda pre statusa, pa onda Euleksa, onda postupak pred MSP za koji su svi znali kako ce se zavrsiti, pa sad "tehnickih" pregovora ide ka istom cilju. Borisu Tadicu je Kosmet smetnja na njegovom ideoloski zacrtanom putu ka eUropi, i sto pre ga se resi bice srecniji.
Licno mislim da Boris nema vise sta da ponudi srpskom narodu, sve price su ispricane, moze samo da se uhvati za tu EU ali u to vise niko ne veruje...Molio bih da se pazljivo cita ko je sta rekao i predloge...Kako NATO moze da dokaze da su diverziju uradili Srbi??? Znaci snajper i po neki siptar na administrativnom prelazu da letne...razumes, za to ne treba neka pamet...
Mozemo da probamo da se "borimo" nekim nenasilnim sredstvima ali vezane su nam i ruke i noge. Mozemo da se batrgamo i pracakamo - kompromis nijedan necemo dobiti, samo beskrajno ponizavanje i gazenje. Ali opet, treba se boriti, sredstvima kojima mozemo, ali ne treba biti optimista.Slazem se, ali dok ta "nasa igra" ne zapocne, mozemo da ih oslabimo u moralnom i psihickom smislu.
Pa dobro...blize se izboriLicno mislim da Boris nema vise sta da ponudi srpskom narodu, sve price su ispricane, moze samo da se uhvati za tu EU ali u to vise niko ne veruje...
Sprečava je to što bi opet dobila i ona i svi mi u Srbiji po tamburi kao 99-te. Novi rat nam ne treba.
A treba ti genocid i etnicko cuscenje preostalih Srba na Kosmetu? Bezdusni licemeru
A treba ti genocid i etnicko cuscenje preostalih Srba na Kosmetu? Bezdusni licemeru

Ko ih etnički čisti? Šta lupaš? Shvataš li šta bi se desilo da dođe do novog rata? Sahranili bismo se za narednih 50 godina.
Na kraju ce do toga i doci - kao u Hrvatskoj. Proterace deo njih, deo ce ostati da zivi tamo u katastrofalnim uslovima, kao u konc-logoru, i polako ce napustati to podrucje. U svakom slucaju, nece dobiti nista, kompromisa nema. Nagazili su nas zadnjih 20 godina i nastavice tako - gazice nas do sudnjeg dana bez i jednog jedinog kompromisa. Crno bez imalo belog...
Dok god bude ovaj odnos snaga u svetu, bice tako. Ako se promeni odnos snaga u korist Rusije, to je onda druga prica.
Igra u vezi Kosova je igra na sve ili nista. Ili je nasa vojska i policija proterana sa Kosova a nas narod tamo ponizen i getoiziran, ili su nasi tenkovi u Skadru - sredine nema, nije je bilo u poslednjih 100 i kusur godina naseg odnosa sa tim satanskim izmetom, nece je biti ni ubuduce.
da smo sad nešto prosperitetni pa i da kažeš....
Lukavo, lukavo...
Uvjek sam se divio optimizmu nacionalno svjesnih pojedinaca- u njihovim mastarijama je protivnik uvjek glup, slab, kukavica i inferioran. Dali dio razloga za totalni poraz takvih ideologija lezi upravo u tom smijeshnom vidjenju svijeta??
"Nismo mi...", lukavo, lukavo...
edit:
i vaistinu, velike pameti tu nema...
nego ovde se govori o praksi i mogucim potezima i jedne i druge strane.Neverovatno koliko trolova postvlja ista glupa pitanja...
Kao sto rekoh na sestrinskoj temi, napad na KFOR je napad na NATO, mislis li da je to dobro? Drugo, svi oni koji su priznali Ksovo kao drzavu, bi to smatrali napadom na drugu drzavu, da li je to pametno od Srbije? Trece, takav napad izazvao bi novi talas priznanja Kosova, pa mozda mu cak dalo i stolicu u UN, a onda mozemo obrisati doope parolama Kosovo je Srbija i sa rezolucijom 1244, da li je to pametno?
Pa nekad treba razmisliti o posledicama pre nego sto udaris nekog...