Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

OK,ali zato imamo policiju svaka cast,treba im samo dati kintu i dovoljna je im je naredba da se ponasaju kao za vreme mitinga i utakmica

Kompletna Srbija da se mobilise, Srbija kao prvo nema moral na zavidnom nivou, a on je osnov za uspeh, drugo NATO bi opet intervenisao a sa njima nema zezanja (to samo moron ne misli posle 1999.), a kao trece, na Kosovu imas 2.000.000 Albanaca... sta bi sa njima radio?

Kompletna Srbija da se mobilise, Srbija kao prvo nema moral na zavidnom nivou, a on je osnov za uspeh, drugo NATO bi opet intervenisao a sa njima nema zezanja (to samo moron ne misli posle 1999.), a kao trece, na Kosovu imas 2.000.000 Albanaca... sta bi sa njima radio?

To sto si ti nisko.moralno bice ne znaci da su drugi takvi. Ja recimo imama izuzetan moral.i spremnost da ubijam okupatora.

Hahaha pa detesce pa eno Turci rokaju vec 50 godina Kurde a ovih je sve vise. Jednostavno NE MOZES DA RESIS TO!

pa ni hrvati nisu uspeli da ociste Srbe, a imali su podrsku cele planete za to... :D

Дроћко ... држи се ти свог села и не бери бригу шта ћемо ми на Косову и Метохији са 2 милиона шиптара ....

T|o se sredjuje za jedno 5 sati.... mislim to sa moralom i sa mobilizacijom...
Nema dva miliona siptara dole. Zar tebi ne pada na pamet sta bi mi uradili s njima????

Vidis, i od neprijatelja po nekad treba uciti.

Da ..ali realno mi mozemo samo na tome insistirati, da se izvrsi rezolucija1244.. Jedino pravnim putem mozemo da se borimo..to je istina

.. о каквом ти праву говориш??? јесу ли нам увели санкције без сагласности УН, јесу ли нас бомбали мимо СБ!! одавно је на сцену ступио нео- фашизам или нео- колонијализам, назови како хоћеш, који се уводи под паролом демонкрације, колонизатори ће увек бити колонизатори, без обзира колико прдели о демокрацији....

Slazem se, ali dok ta "nasa igra" ne zapocne, mozemo da ih oslabimo u moralnom i psihickom smislu. Inace ta igra koju pominjes moze doci nekad ili nikad, ali skoro nece., bar ja tako mislim, no bez obzira ako pametno odigramo KFOR ce nesvesno igrati za nasu stranu, bice ih sve vise i problem cemo odloziti a dalje sirenje "albanizma" po Srbiji je automatski spreceno...

.. па кфор је ту инсталиран да штити шифтаарске интересе, а не наше, они су само шминка...

T|o se sredjuje za jedno 5 sati.... mislim to sa moralom i sa mobilizacijom...
Nema dva miliona siptara dole. Zar tebi ne pada na pamet sta bi mi uradili s njima????

Vidis, i od neprijatelja po nekad treba uciti.

Ti si mali i nemas nikakvog iskustva. Ti ne znas razliku izmedju oslobodilackog i okupatorskg rata. Zamisli sad da mene iz Vojvodine regrutuju da idem na Kosovo. To bi za mene bio osvajacki rat, jer me zabole za sve van mojeg regiona. Ne smatram se Srbinom dokle god vecina Srba bude nepismena i dok se ona povodi nekim neracionalnim razmilsjanjem. Ne mogu da se ponosno borim za buljuk imbecilno orijentisane gomile :D

Kapiras?

Sad ja treba sa slepcima koji gledaju grand show i pale se na Cecu, na Arkana i ostale gluposti, ne peru se svaki dan, zube ne peru nikad, i slicno ja treba sad da rame uz rame idem s njima i da osvajam neko Kosovo za koje me zabole rektum moj lepi :D

Pa ne da se ne vidim u toj prici... nego brateeeeeeee....

Član 112

Predsednik Republike:

1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,

2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,

3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,

4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom,

5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade,

6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,

7. daje pomilovanja i odlikovanja,

8. vrši i druge poslove određene Ustavom.

Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

Ti si mali i nemas nikakvog iskustva. Ti ne znas razliku izmedju oslobodilackog i okupatorskg rata. Zamisli sad da mene iz Vojvodine regrutuju da idem na Kosovo. To bi za mene bio osvajacki rat, jer me zabole za sve van mojeg regiona. Ne smatram se Srbinom dokle god vecina Srba bude nepismena i dok se ona povodi nekim neracionalnim razmilsjanjem. Ne mogu da se ponosno borim za buljuk imbecilno orijentisane gomile :D

Kapiras?

Sad ja treba sa slepcima koji gledaju grand show i pale se na Cecu, na Arkana i ostale gluposti, ne peru se svaki dan, zube ne peru nikad, i slicno ja treba sad da rame uz rame idem s njima i da osvajam neko Kosovo za koje me zabole rektum moj lepi :D

Pa ne da se ne vidim u toj prici... nego brateeeeeeee....

Ма само ти негуј свој лепи ректум, и мажи га вазелином редовно...

Back