Sta se to sa mnom desava?

*cokoladica*:
Pa bas sebe isputujem sta mi je zaista potrebno, neko ko ce me postovati, voleti, paziti i razumeti ili nekog koga cu slepo voleti a nista uzvrat.
Mozda je sebicno, ali kad sam usla u tu vezu, pomislila ej bicu srecna jer me neko voli a ja cu ga zavoleti kad tad, ALI sta ako ne, ja cu dalje zivite u zabludi i tragati za ljubav koju nemogu naci.
Nadam se da ce se sve ovo isplatiti kao sto kazes. Jer je on zaista vredan moje ljubavi

Heh...opet ja...:) Zasto samo mislis da postoje krajnosti,tj.da ce te samo
voljeti neko koga ti ne volis ,ili da ces obavezno dobijati "nista"od nekog koga ti zavolis? Valjda postoji i sredina...:) A nije tacno ni da ljubav prodje uvijek,kao sto rece Sindi,jer onda ne bismo znali nikoga ko se voli dugo godina...A znamo...bar neke...:) Znaci,sanse postoje i za nas...:)

limunada:
Hehe...bode mi oci ova recenica...on te ucinio srecnom,a ti se osjecas nesrecno...zar nije malo kontradiktorno...:wink: Ili se osjecas srecnom...a to valjda znaci i zadovoljnom...itd...ili ne osjecas?:roll: Ne moze i jedno i drugo...valjda...:roll:

Pa ni ja sama neznam, veruj mi, sva sam kontradiktalna.
Srecna sam ali nesrecna. Sta to znaci neznam :-(
Vidi, svaki njegov postupak, svaka recenica, svaki minut proveden s njim me cini srecnom, nasmejanom ALI npr ponekad nemam zelju da ga zovem da ga vidim...
ali kad se pojavi kraj meni, lepo se osecam, osecam se zasticenom i voljenom i zbog toga mi lepo. Sta se to sa mnom desava?

limunada:
voljeti neko koga ti ne volis ,ili da ces obavezno dobijati "nista"od nekog koga ti zavolis? Valjda postoji i sredina...:) A nije tacno ni da ljubav prodje uvijek,kao sto rece Sindi,jer onda ne bismo znali nikoga ko se voli dugo godina...A znamo...bar neke...:) Znaci,sanse postoje i za nas...:)

sindi je dozivotni, apsolutno nepopravljivi romantik, koji povremeno prosipa ironiju okolo:wink:

SINDI:
eto vidis..znala sam da ces sama dodji do resenja...i ne sekiraj se..i kad izaberes onog koga volis, ljubav prodje...isti *****, na kraju..
ova tvoja varijanta je mnogo udobnija, i mnogo bezbolnija...

Pa pokusavam da nadjem resenje.Sta je najbolje za mene a i za njega.
Kao sto kazes, zelis konacno da se osecam zasticeno pa koliko trajalo.

Hvala svima vama na savete, neke stvari nisu ni dalje jasne ali lakse mi nekako, ovaj moj "monolog" mi doslo kao neka terapija.

limunada:

pa uz moje 24 nisam nikad voljela i bila voljena.Zato sebe pitam dal' to zaista postoji?
dosta mi je tuge i bola, nerviranje itd... zelim da osetim to sto mnogobrojni parovi osete...
zbog tih slatkih leptirici uvek sam na kraju bila povredjena.(a najgore sto i dalje tragam za njih, kontradiktalno je znam)
zato sam pokusala ovako... I ja verujem u Ljubav , verujem da cu naci voljeti i biti voljena ali kad????

*cokoladica*:
pa uz moje 24 nisam nikad voljela i bila voljena.Zato sebe pitam dal' to zaista postoji?
dosta mi je tuge i bola, nerviranje itd... zelim da osetim to sto mnogobrojni parovi osete...
zbog tih slatkih leptirici uvek sam na kraju bila povredjena.(a najgore sto i dalje tragam za njih, kontradiktalno je znam)
zato sam pokusala ovako... I ja verujem u Ljubav , verujem da cu naci voljeti i biti voljena ali kad????

Ne znam sta da ti kazem... Ne znam kad....:???:
Ali bolje da idemo spavati,sutra je novi dan...:wink:

random_cloud_form:
eh, ovo pitanje, i uopste tvoja citava tema, je majka velikog broja mojih postova...
ukratko, postoji raskorak u sagledavanju situacije izmedju intelektualnog i emocionalnog dela tvog mozga. klasika.

Primetices da te iskusnije zene mahom savetuju da das prednost intelektu na ustrb zenskog osnovnog poriva. Ali, ti si, cini se, mladja, tvoja biovlast je jos u ranoj fazi razvitka, te stoga moras da se u skladu s tim i ponasas...

................
best regards,
random cloud

Ako sam dobro razumela, izpravi me ako nisam, moja biovlast je tek na pocetku razvitka. Znaci da jos uvek moram da postupim srcem. A razum ce sacekati. Ali gde je ta granica, kad znas da treba da postupis razumom i ne vise srcem?Kad ti nisu vise potrebni ti leptirici?

Eh, ja ti nisam psiholog, niti bilo šta slično, ali siguran sam da ne postoje univerzalni odgovori na navedena pitanja. Za svaku individuu odgovor je drugačiji i zavisi od ko zna koliko faktora. Možda je najbolji odgovor: "Sama ćeš da shvatiš/osetiš"...

*cokoladica*:
Znaci da jos uvek moram da postupim srcem. A razum ce sacekati. Ali gde je ta granica, kad znas da treba da postupis razumom i ne vise srcem?Kad ti nisu vise potrebni ti leptirici?

Nisu srce i razum uvek u svadji. Kad se to dvoje slože onda više nema dilema, onda znaš da je to TO.
Leptirići ti nisu više potrebni kad prestaneš da živiš a srce i dalje kuca.

limunada:
Znas kako ja mislim...ako nema nikakve ,makar male vatrice na pocetku,kasnije je ne moze biti nikako,makar ti marljivo skupljala drva...nista bez sibice i pocetnog plamena...:) Posle se ,naravno,ta vatra moze i ugasiti...ili nastaviti da gori,zavisi od mnogo toga...ali makar znas da je bila...A ovako...:? Jos niko nije otkrio tajnu zasto i pored svih "idealnosti" nekog ne mozemo da zavolimo,a drugi neko bas nista ne cini,a mi ga volimo "bez razloga"...:)
"To ne bira pamet nego srce"...Cinjenica je da oni koji biraju pamet bolje prodju u zivotu uglavnom,ali ko zna...:roll: uh...odoh u filozofe...:)
I mislim da nije tacno,kao sto neko gore rece da se takvi tesko nalaze...ma ima svega na "ovom bijelom dunjaluku",koliko loseg,toliko i dobrog...
Jaka večera, pa sad, onako sita, LAMENTIRAŠ ??? :lol:

Gazdarica:
Ne bih da te obeshrabrim, ali ima nas i koji funkcionisemo na nacin da, ako ne osjetis odmah u pocetku onaj posebni impuls, nema sanse da se to dogodi kasnije...

U potpunosti se slazem... ocigledna je njena velika zelja da voli i bude voljena, ali ne moze na silu da se zaljubi u nekog ma koliko on divan i dobar bio i ma koliko to ona puno zelela.. jednostavno trazi ljubav na pogresan nacin.. tu logika nema puno znacaja.. moze on da bude najpozeljniji covek na svetu ali ako prema njemu ne oseca nikakvu strast od ljubavi nema nista...

Cokoladice, prestani da se samoobmanjujes.. samo sebi otezavas a nega ces jednog dana da povredis jer ti njega nikada neces voleti na onaj nacin na koji to zelis.. bice ti lepo sa njim, prijace ti njegova ljubav, ali bez strasti ta ce veza biti sterilna i kad tad ces izgubiti glavu za nekim drugim muskarcem.. :wink: da bude stvar jos gora on ce mnogo manje da zasluzuje tvoju ljubav, bice ruzniji i tretirace te losije a voleces ga znaci seci ces vene za njim.. hahaha :lol: ali sta ces, takve ste vi zene.. :mrgreen:

*cokoladica*:
Pa ni ja sama neznam, veruj mi, sva sam kontradiktalna.
Srecna sam ali nesrecna. Sta to znaci neznam :(
Vidi, svaki njegov postupak, svaka recenica, svaki minut proveden s njim me cini srecnom, nasmejanom ALI npr ponekad nemam zelju da ga zovem da ga vidim...
ali kad se pojavi kraj meni, lepo se osecam, osecam se zasticenom i voljenom i zbog toga mi lepo. Sta se to sa mnom desava?

hahahahaha nista, savrseno si normalna zena.. :lol:

novi kolačić:
A možda i nije pravi...Ajd budi malo iskrenija prema sebi.I ne bih se složila da voljeti nije ništa jer,ako je ništa,zašto ti ne voliš?

pa mozda ako vec nisam to osetila u pocetku...
neki mi kazu ma on te voli sta zelis vise, iskoristi svaki trenutak...
Drugi kazu ma pusti to, ne volis ga, tacka.
Treci voli on tebe, zavoleces ga kad tad
A ja sta kazem na tome: ne volim ga, ali lepo mi, povredicu ga, dodje kraj, tuzan je on a ja patim :cry:

Steffan:
U potpunosti se slazem... ocigledna je njena velika zelja da voli i bude voljena, ali ne moze na silu da se zaljubi u nekog ma koliko on divan i dobar bio i ma koliko to ona puno zelela.. jednostavno trazi ljubav na pogresan nacin.. tu logika nema puno znacaja.. moze on da bude najpozeljniji covek na svetu ali ako prema njemu ne oseca nikakvu strast od ljubavi nema nista...

Cokoladice, prestani da se samoobmanjujes.. samo sebi otezavas a nega ces jednog dana da povredis jer ti njega nikada neces voleti na onaj nacin na koji to zelis.. bice ti lepo sa njim, prijace ti njegova ljubav, ali bez strasti ta ce veza biti sterilna i kad tad ces izgubiti glavu za nekim drugim muskarcem.. :wink: da bude stvar jos gora on ce mnogo manje da zasluzuje tvoju ljubav, bice ruzniji i tretirace te losije a voleces ga znaci seci ces vene za njim.. hahaha :lol: ali sta ces, takve ste vi zene.. :mrgreen:

moguce...
Najvise se plasim toga sto cu ponovo pasti na idiota koji nece me nimalo postovati kao sto me ovaj momak sada postuje. Bicu zaljubljena a nesrecna.

Kaze Puskin: Tesko je voleti, jos teze ne voleti, a najteze je naci voljenog koji te voli.
Ebiga nemam srece u ljubavi :cry:

sorry shto dizem iz naftalina

kako se on uklapa u ostatak tvog zhivota. ti trosis nekakvo vreme na njega, a sta dobijes za to vreme? zasto pristajes da se vidish s njim, zbog seksa, ili ...
nisi prirodna s njim, ne smesh recimo da ga oterash u ****, nego se smeshkash jer zauzvrat dobijesh divljenje ?
to ja radim ponekad, mozda ti ne.
cudi me kako on ne oseca da si ti hladna.. ili mnogo dobro glumis, il on glumi, il je tupav. mozda bi on bio drugaciji da si ti drugacija.
da nemas neki dobar miraz :)
iz kakvih ste sredina, slicnih, razlicitih... sta vas spaja uopste? sta radite kad ste zajedno?

ako ti nije uspevalo sa "slatkima"...moyda je stvar u nekoj tvojoj karakternoj crti koja te zakolje (tipa impulsivna si..nestrpljiva...trte mrte), a tu najvise dodje do izrazaja...mozda bi trebalo na to da obratish pazhnju. zasto se uvek opecesh s njima?

daj astrologu da vam uporedi natalne... : ))) jes blesavo, ja dala, i rekli mi ono shto sami ja osecala.. ili mi se bar tako cini. mada ne bih da podrzavam previshe te metode, moz da se zastrani, al ko zna : )))

*cokoladica*:
moguce...
Najvise se plasim toga sto cu ponovo pasti na idiota koji nece me nimalo postovati kao sto me ovaj momak sada postuje. Bicu zaljubljena a nesrecna.
*cokoladica*:
Neces cim razmisljas na taj nacin.. verujem da si naucila tu lekciju i da neces ponoviti iste greske.. bolje biti sama nego sa idiotom..

Ok, ne volis svog decka onako kako bi zelela, ali ti je i pored toga lepo sa njim.. opusti se i uzivaj.. iskrena si prema njemu i to je najbitnije, da on zna istinu.. nemoj puno da se opterecujes sa tim stvarima.. sve ce to doci na svoje, prepusti se vremenu.. ko zna mozda ces vec sutra nekog upoznati i zaljubiti se u njega? Mozda ces zavoleti svog decka na nacin na koji nisi bila ni svesna da mozes? Da li ti je bitnije STA osecas ili KAKO se osecas? Razmisli malo o tome.. :wink:

Kaze Puskin: Tesko je voleti, jos teze ne voleti, a najteze je naci voljenog koji te voli.
Ebiga nemam srece u ljubavi :cry:

Ako tako budes i dalje razmisljala onda zaista i neces biti zadovoljna svojim ljubavnim zivotom.. :wink: veoma je bitno da ne zauzimas negativan stav prema tome.. budi realna i iskrena prema sebi.. najlakse je dignuti ruke u vazduh i kriviti nesrecu za neuspehe.. ljubav ti nece tek tako pasti s marsa, moras da preispitas sebe i da znas sta zelis i kako da dodjes do toga.. sve pocinje i zavrsava se u tvojoj glavi.. :wink:

*cokoladica*:
Znamo se vec godinu dana... od prvog dana mi je delio komplimente itd...Nije mu to doslo pre mesec dana...
Pa znam , brak mozes misliti, i ja se sokirala ali iskulirala kroz salu
Prosto nemogu da verujem...
Znam savrsenost ne postoji ali veruj mi poseduje takve osobine da prosto i djavo bih se raznezio.A moje srce ne da se :cry:

Bas sam se pitala zasto mi devojke volimo lose momke?momke koje teraju kontru?

E, pa kada jednom ti bude okrenuo ledja ili se mozda on bude zaljubio ili mozda shvati da je samo on zaljubljen u tebe... tada ces sve sto se sada pitas, shvatiti i osetices neke MNOGO velike leptirice u stomaku.

Ma tada ce ti biti sve mnogo jasnije nego sada.

Back