Sta se to sa mnom desava?

*cokoladica*:
Uvek sam progresne osobe volela i sad kad mi se pojavila "Prava osoba" ja nista ne osecam?

Onda on nije Prava Osoba....On je samo ono sto si ti zamislila da muskarac treba da ima da bi bio idealan...i onda se taj idealni pojavi i ti shvatis da to nije to?

Ne znam za ostale, ali nikada nisam mogla da zavolim nekoga ni posle mesec dana, ako to nesto nije proradilo u startu..ma koliko da mi je mozak govorio da je on Mr.Savrseni..srce nije htelo ni da cuje...
A ko je Prava osoba...samo onaj uz koga se osecas najdivnije, onaj ciji glas i miris obozavas, onaj bez koga ne mozes, onaj koji budi leptirice u stomaku, onaj o kome bi sve zive oko sebe davila pricama o njemu....i jos mnogo toga...

A ti probaj, daj sebi i njemu malo vremena, mozda uskoro neces moci da zamislis sebe bez njega...ko zna?!

Ne verujem.Cim ona sada nije sigurna,kasnije ce pozeleti da pobegne od njega glavom bez obzira ili ce se oboje muciti,jer ona nece imati srca da mu kaze istinu,a on ce patiti jer ce ga njena promena ponasanja i zahladjenje boleti i mislice gde li sam pogresio.........a nije.Uzasno,ali istinito.Bolje na vreme nego kad mu slomis srce.Posle ce tebe vise boleti nego njega.;)

*cokoladica*:
Mozda! Zato se pitam sta je to voljeti i biti voljen istom merom u istom vremenu?
Ja sam volela a nisam bila voljena, oni su voleli a ja nisam volela, i sve tako redom.
Zato se pitam sta se to sa mnom desava!!!
Ej bas sam se slatko nasmejala... da da, poklone cine srecnim na pocetku. Ali ja zelim nesto drugo... e znas li gde mogu naci neko sredstvo sto cini zaljubljenim? :)

Sta je s tobom, pa ne pravim ja carobne napitke. Hey you wake up ja sam silvester ne carobnjak.

esperanca137:
Ne verujem.Cim ona sada nije sigurna,kasnije ce pozeleti da pobegne od njega glavom bez obzira ili ce se oboje muciti,jer ona nece imati srca da mu kaze istinu,a on ce patiti jer ce ga njena promena ponasanja i zahladjenje boleti i mislice gde li sam pogresio.........a nije.Uzasno,ali istinito.Bolje na vreme nego kad mu slomis srce.Posle ce tebe vise boleti nego njega.;)

Slažem se...

*cokoladica*:
Bas sam se pitala zasto mi devojke volimo lose momke?momke koje teraju kontru?

eh, ovo pitanje, i uopste tvoja citava tema, je majka velikog broja mojih postova...
ukratko, postoji raskorak u sagledavanju situacije izmedju intelektualnog i emocionalnog dela tvog mozga. klasika.

Primetices da te iskusnije zene mahom savetuju da das prednost intelektu na ustrb zenskog osnovnog poriva. Ali, ti si, cini se, mladja, tvoja biovlast je jos u ranoj fazi razvitka, te stoga moras da se u skladu s tim i ponasas...

................
best regards,
random cloud

*cokoladica*:
:
: darezljiv je mnogo, non stop mi kupuje pokloncice)... Kaze da se zaljubio do usio. Sta meni fali, pitam se? ...

On se zaljubio do "usio", za razliku od tebe. I ti to vrlo dobro znaš.
Iskreno mi je žao tog naivnog mladića, ali pretpostavljam da mu se nakon veze sa tobom neće desiti slična greška. Tebi ne fali ništa.
Pokazatelj dobre veze su varnice, munje i gromovi non-stop. Bez njih se ne može. I sve je to jako "transparentno", a saveti koje si dobila da će se vremenom upaliti neke lampice - to ne postoji.

Naravno da neće.
Ja sam shvatila da joj se dopada tip, ali da ju on više VOLI (baš voli) a ona njega nimalo! Posle videh da se u stvari smara s njim...Znači, nije reč o prelasku na sledeći stepen, nego o potpunom odsustvu bilo kakvih emocija (a prisustvu poklona :P ). E tu nema kompromisa - osim na svoju štetu.

Ne revidiram, odgovorila sam na napisan tekst u prvih poet postova...posl eej krenulo vajkanje i priznanje da jekao led prema njemu itd itsl.
Sasvim je normalno da se nemaju velika i bitna osećanja na početku...kako ga upoznaješ tako rastu ili se rastajete. Nikad nisam kapirala cice koje se lože an Breda Pita ili na nekog lika koje su videle uprolazu, pa onda opsesivno mesecima maštaju i pričaju o njemu. Ja volim ono što poznajem, i samo ono što poznajem.
Kad sam bila solo, onda osam uživala u onom što mi je bilo na dohvat ruke (ko me stigne njegova sam, jel :lol: ), ali NIKAD se nisam smarala s nekim niti očekivala da veze potraju - odlazila sam bez pozdrava uglavnom.
Prava ljubav je za mene iznenađenje, nisam misllila da postoji (nisam se ni zamarala ovim pitanjem :D). a sve je krenulo kao druženje, izlasci, i tako...ko bi rekao, počelo sasvim nevino i bez gubljenja glave ? :)

Ne mozes posle mesec dana da osecas ljubav,rekla bih da jesi zaljubljena,ali ne mozes ga zavoleti tek tako.mozda si preblokirana nekim obavezama koje ti jednostAvno ne dopustaju da dodjes do izrazaja u ljubavi.neka prodje jos malo vremena,npr 3-4 meseca i videces sta ce ti se desiti.veruj mi,zaprepastices se.do tada-ne opterecuj se ;)
srecno!!

Boze zeno pa jel bi vise volela da se slepo zaljubis u nekoga ko to ne zasluzuje kao sto biva i da ti ne uzvraca ljubav da nemas postovanje da ne mozes sa njim da razgovaras i sve ostalo sto ti taj decko vec nudi, budi pametna zaljubljenost bude i prodje fizicki izgled se menja covek kakav je takav ostaje zauvek.
Meni se ukazala takva prilika kao i tebi i prvi put u zivotu sam iskoristila takvu sansu i nisam se pokajala nikad bar za sada ,bilo mi je tesko u pocetku jer nisu postojala osecanja ali vremenom sam shvatila da ustvari meni treba neko ko me voli ,razume ko je duhovit kome sam ja na prvom mestu neko sa kim mogu da razgovaram neko na koga mogu da se oslonim u svakom trenutku a takav neko se tesko nalazi !
Pomislila sam zasto mu ne bi pruzila sansu njemu tako divnom a mogla sam nekim kretenima kojekakvim i veruj isplatilo se sada smo u braku i imamo cerku i ne bi ga dala ni za sta na svetu!
A ti razmisli dal si spremna da prihvatis to sto ti covek nudi ako nisi rado ce ga uzeti druga takvi se tesko nalaze!

esperanca137:
To ti je devojcice draga zensko prokletstvo.Oduvek sanjas da budes sa nekim ko ce te voleti,postovati,maziti paziti i zvati Đole,i kad ga dobijes - nije to to.Mislim da ti vise volis malo zesce muskarce tj one koji ti pomere zeludac kad ih vidis,zbog kojih ti se tresu ruke i grci stomak.Fluid ti nedostaje.:roll: Toga nema.Da ima hemije, ti nebi bila u zbunu kao sada.Ja sam se za malo udala za jednog takvog pre par meseci i mogu ti reci da bih silno pogresila.Proslo je dobrih 6 meseci od onda.Ja sam sada srecna i zbog njega i zbog sebe;) - spasla sam nas oboje velike bede.Razmisli dobro sta radis.Poz:D ;)

Pa nisam navikla da me neko tako lepo i iskreno voli, mazi i pazi...
Uvek sam imala idiote oko sebe. Bila sam zaljubljena ali nisam bila srecna.
A sad sam "srecna", ali ne osecam tu emotivnu hemiju.(ne racunam vodjenje ljubavi jer tu sam totalno opustena) kao sto rece emotivno sam rezervisana... imam blokadu!
Zato se pitam sta je to ljubav, dal' je dovoljno samo postovanje,razumevanje?Ili je potrebno i ta hemija, ta strast, i te leptirici?

intra:
Pusti čovjeka ako imaš srca, puno očekuje, a toga nema, samo ćeš ga još gore razbiti kasnije. Nije mi jasno da on to nije primjetio do sada...

Nisam ja bezobrazna prema njemu... Ne igram se s njegovim osecanjima jer sam mu sve to rekla , on mi jednostavno rekao da ce sacekati. Ali sto je istinato , mozda mnogo ocekuje, jer on veruje da cu TO osetiti, a sta ako ne?!
ma sama sam sebe zbunila, verujte mi.

Znas kako ja mislim...ako nema nikakve ,makar male vatrice na pocetku,kasnije je ne moze biti nikako,makar ti marljivo skupljala drva...nista bez sibice i pocetnog plamena...:) Posle se ,naravno,ta vatra moze i ugasiti...ili nastaviti da gori,zavisi od mnogo toga...ali makar znas da je bila...A ovako...:? Jos niko nije otkrio tajnu zasto i pored svih "idealnosti" nekog ne mozemo da zavolimo,a drugi neko bas nista ne cini,a mi ga volimo "bez razloga"...:)
"To ne bira pamet nego srce"...Cinjenica je da oni koji biraju pamet bolje prodju u zivotu uglavnom,ali ko zna...:roll: uh...odoh u filozofe...:)
I mislim da nije tacno,kao sto neko gore rece da se takvi tesko nalaze...ma ima svega na "ovom bijelom dunjaluku",koliko loseg,toliko i dobrog...

tasicka:
*cokoladica*:
Uvek sam progresne osobe volela i sad kad mi se pojavila "Prava osoba" ja nista ne osecam?

Onda on nije Prava Osoba....On je samo ono sto si ti zamislila da muskarac treba da ima da bi bio idealan...i onda se taj idealni pojavi i ti shvatis da to nije to?

Ne znam za ostale, ali nikada nisam mogla da zavolim nekoga ni posle mesec dana, ako to nesto nije proradilo u startu..ma koliko da mi je mozak govorio da je on Mr.Savrseni..srce nije htelo ni da cuje...
A ko je Prava osoba...samo onaj uz koga se osecas najdivnije, onaj ciji glas i miris obozavas, onaj bez koga ne mozes, onaj koji budi leptirice u stomaku, onaj o kome bi sve zive oko sebe davila pricama o njemu....i jos mnogo toga...

A ti probaj, daj sebi i njemu malo vremena, mozda uskoro neces moci da zamislis sebe bez njega...ko zna?!

Pa i ja sam dosad tako razmisljala.Uvek sam slusala srce. A od toga sam samo dobila bol i patnju.
I onda se on pojavio, i ucinio me srecnom. Ali ne osecam tu emotivnu strast, sada osecam postovanje. Zato se pitam dal' je moguce da se rodi ta Prava ljubav, il je to samo zabluda.
Najgore sto ne razumem zasto TO ne osecam prema njemu jer stvarno ima sve osobine koje bih me totalno usrecile i cinile zaljubljenim.Kad ga gledam, pomislih jaoj sto je lep, jaoj sto je dobar... A srce ne zaigra. :-( Fali meni kocka u glavi, stvarno!

*cokoladica*:
Pa i ja sam dosad tako razmisljala.Uvek sam slusala srce. A od toga sam samo dobila bol i patnju.
I onda se on pojavio, i ucinio me srecnom. Ali ne osecam tu emotivnu strast, sada osecam postovanje. Zato se pitam dal' je moguce da se rodi ta Prava ljubav, il je to samo zabluda.
Najgore sto ne razumem zasto TO ne osecam prema njemu jer stvarno ima sve osobine koje bih me totalno usrecile i cinile zaljubljenim.Kad ga gledam, pomislih jaoj sto je lep, jaoj sto je dobar... A srce ne zaigra. :-( Fali meni kocka u glavi, stvarno!

Hehe...bode mi oci ova recenica...on te ucinio srecnom,a ti se osjecas nesrecno...zar nije malo kontradiktorno...:wink: Ili se osjecas srecnom...a to valjda znaci i zadovoljnom...itd...ili ne osjecas?:roll: Ne moze i jedno i drugo...valjda...:roll:

esperanca137:

Upravo to ne zelim, zato sebe ispitujem, dal' vrediti sacekati da emocije isplove ( ako je moguce).
Ja ne zelim da on pati, da ga povredim. Da bi mi bilo sve jedno, onda bih jednostavno nastavila i mozda bih folirala da ga volim. Ali nije to tako trenutno, on zna i ne dajem u lazne nade, a plasim se vremenom da ga to ne vredja

77:
Boze zeno pa jel bi vise volela da se slepo zaljubis u nekoga ko to ne zasluzuje kao sto biva i da ti ne uzvraca ljubav da nemas postovanje da ne mozes sa njim da razgovaras i sve ostalo sto ti taj decko vec nudi, budi pametna zaljubljenost bude i prodje fizicki izgled se menja covek kakav je takav ostaje zauvek.
Meni se ukazala takva prilika kao i tebi i prvi put u zivotu sam iskoristila takvu sansu i nisam se pokajala nikad bar za sada ,bilo mi je tesko u pocetku jer nisu postojala osecanja ali vremenom sam shvatila da ustvari meni treba neko ko me voli ,razume ko je duhovit kome sam ja na prvom mestu neko sa kim mogu da razgovaram neko na koga mogu da se oslonim u svakom trenutku a takav neko se tesko nalazi !
Pomislila sam zasto mu ne bi pruzila sansu njemu tako divnom a mogla sam nekim kretenima kojekakvim i veruj isplatilo se sada smo u braku i imamo cerku i ne bi ga dala ni za sta na svetu!
A ti razmisli dal si spremna da prihvatis to sto ti covek nudi ako nisi rado ce ga uzeti druga takvi se tesko nalaze!

Pa bas sebe isputujem sta mi je zaista potrebno, neko ko ce me postovati, voleti, paziti i razumeti ili nekog koga cu slepo voleti a nista uzvrat.
Mozda je sebicno, ali kad sam usla u tu vezu, pomislila ej bicu srecna jer me neko voli a ja cu ga zavoleti kad tad, ALI sta ako ne, ja cu dalje zivite u zabludi i tragati za ljubav koju nemogu naci.
Nadam se da ce se sve ovo isplatiti kao sto kazes. Jer je on zaista vredan moje ljubavi

limunada:
Znas kako ja mislim...ako nema nikakve ,makar male vatrice na pocetku,kasnije je ne moze biti nikako,makar ti marljivo skupljala drva...nista bez sibice i pocetnog plamena...:) Posle se ,naravno,ta vatra moze i ugasiti...ili nastaviti da gori,zavisi od mnogo toga...ali makar znas da je bila...A ovako...:? Jos niko nije otkrio tajnu zasto i pored svih "idealnosti" nekog ne mozemo da zavolimo,a drugi neko bas nista ne cini,a mi ga volimo "bez razloga"...:)
"To ne bira pamet nego srce"...Cinjenica je da oni koji biraju pamet bolje prodju u zivotu uglavnom,ali ko zna...:roll: uh...odoh u filozofe...:)
I mislim da nije tacno,kao sto neko gore rece da se takvi tesko nalaze...ma ima svega na "ovom bijelom dunjaluku",koliko loseg,toliko i dobrog...

Razumem te potpuno.Navikla sam da biram srcem.A nazalost nijedna moja ozbiljna veza nije funksionisala kad sam bila slepo zaljubljena.
Pa zato sam pokusala da probam sada da biram razumom. Ali ni to mi ne ide. Jer osecam krivicu.
Mozda on nije Pravi,ali zasto pored svega sto on moze da mi pruzi, moje srce ne lupa.
Sto se tice cinjenice da oni koji biraju pamet bolje prodju u zivotu uglavnom, to mi stariji govore.Mozda je istinato mozda nije. Zato sada pokusavam da se saberem jer ne zelim da se kajem ako stavim tacku na njega.
Nadam se da cu i ja znati sta je to voljeti i biti voljen.

*cokoladica*:
Pa bas sebe isputujem sta mi je zaista potrebno, neko ko ce me postovati, voleti, paziti i razumeti ili nekog koga cu slepo voleti a nista uzvrat.
Mozda je sebicno, ali kad sam usla u tu vezu, pomislila ej bicu srecna jer me neko voli a ja cu ga zavoleti kad tad, ALI sta ako ne, ja cu dalje zivite u zabludi i tragati za ljubav koju nemogu naci.
Nadam se da ce se sve ovo isplatiti kao sto kazes. Jer je on zaista vredan moje ljubavi

eto vidis..znala sam da ces sama dodji do resenja...i ne sekiraj se..i kad izaberes onog koga volis, ljubav prodje...isti *****, na kraju..
ova tvoja varijanta je mnogo udobnija, i mnogo bezbolnija...

Back