Šta se dešava sa ženama posle 40-te pa odlepe?

Eto. Gosn Sensei, kao i ostala ekipa administratora i moderatora ovog foruma, se konstantno bave otvaranjem odvratnih tema i tupavljenjem umesto onim čime bi trebali da se bave - moderisanjem. Ovaj forum nikada nije gore vođen. Vređanje, pretnje, psovke... sve može samo neka Sensei vrti guzom.
Takodje nisi u pravu, forum je bolji nego pre godinu dana....a i moderatori rade ono što treba....umesto da kažnjavaju za budalaštine...

nisam ja ti da zlonamerno otvaram teme sa namerom da pljujem suprotan pol. Mene samo interesuje da vas bolje razumem jer je nama muškarcima potpuno nejasno šta vam je po neki put
Tema ti je maliciozna. I gospodjetina je neki dan otvorila slicnu temu samo za muskarce. Pod izgovorom da mi ne razumemo temu jer tu ima duboka poruka haha.
Batalite više ove nebuloze, stvarno je bezveze.

ali je zanimljiva i interesantna :D
Jack Nicholson Hair GIF by MOODMAN

Tema ti je maliciozna. I godpodjetina je neki dan ostvorila slicnu temu samo za muskarce. Pod izgovorom da mi ne razumemo temu jer tu ima duboka poruka haha.
Batalite više ove nebuloze, stvarno je bezveze.
Pa godinama unazad samo takve teme opstaju, gde treba da se razmisli i nesto smisleno napise bez m/z klackalice takve propadaju

Back