Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 48.680
Nažalost, jeste.Kako bre umro? Ko kaže??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost, jeste.Kako bre umro? Ko kaže??
Pametno, sve od 100 grama su svakako samo testeri.evo jedem neku cokoladu od 300grama.... i tacno ne znam zasto polude posle 40te.....
SvaštaNažalost, jeste.
nisam im ja zec,da na meni testiraju...Pametno, sve od 100 grama su svakako samo testeri.
Posle 40e nisu lude nego proracunate koje su za izbegavanjesalu na stranu....a otkud to da zene polude posle 40te??
ja inace obozavam "lude " zene.... na zalost,onih pravih,ludih da ti zavrte mozak je jako malo....
opsss stoj bre kolega...nećemo tako, jer nisi u pravu....šabloni ne važe, točka....Posle 40e nisu lude nego proracunate koje su za izbegavanje
Takodje nisi u pravu, forum je bolji nego pre godinu dana....a i moderatori rade ono što treba....umesto da kažnjavaju za budalaštine...Eto. Gosn Sensei, kao i ostala ekipa administratora i moderatora ovog foruma, se konstantno bave otvaranjem odvratnih tema i tupavljenjem umesto onim čime bi trebali da se bave - moderisanjem. Ovaj forum nikada nije gore vođen. Vređanje, pretnje, psovke... sve može samo neka Sensei vrti guzom.
Ko hoce ludu nadje naopterecujucu klinku brateopsss stoj bre kolega...nećemo tako, jer nisi u pravu....šabloni ne važe, točka....
istavi je ko saksiju u ćoše? a i ona napuni 35 i hoće bebu....Ko hoce ludu nadje naopterecujucu klinku brate
pa jes,da te grdi i posle mora da ebešsta ce ti ako nije "luda"
ali je zanimljiva i interesantnapa jes,da te grdi i posle mora da ebeš
ona što zabacuje kosu na sve stranesta ce ti ako nije "luda"
gde me nadje.....ona što zabacuje kosu na sve strane
Tema ti je maliciozna. I gospodjetina je neki dan otvorila slicnu temu samo za muskarce. Pod izgovorom da mi ne razumemo temu jer tu ima duboka poruka haha.nisam ja ti da zlonamerno otvaram teme sa namerom da pljujem suprotan pol. Mene samo interesuje da vas bolje razumem jer je nama muškarcima potpuno nejasno šta vam je po neki put
sta ce ti tema kad se zna da smo mi svakako ludi-i pre i posle 40teTema ti je maliciozna. I godpodjetina je neki dan ostvorila slicnu temu samo za muskarce. Pod izgovorom da mi ne razumemo temu jer tu ima duboka poruka haha.
Batalite više ove nebuloze, stvarno je bezveze.
šta kaže tetka?Evo, zvala sam tetku, potvrdila je!
ali je zanimljiva i interesantna
Pa godinama unazad samo takve teme opstaju, gde treba da se razmisli i nesto smisleno napise bez m/z klackalice takve propadajuTema ti je maliciozna. I godpodjetina je neki dan ostvorila slicnu temu samo za muskarce. Pod izgovorom da mi ne razumemo temu jer tu ima duboka poruka haha.
Batalite više ove nebuloze, stvarno je bezveze.
Pita jel slobodan taj što je otvorio temu da mu ja pokažem kakve smo tek mi 50+šta kaže tetka?